ΤΟΠΙΚΑ

Μπαίνουν προκάτ αίθουσες στο ΓΕΛ Αγριάς

μπαίνουν-προκάτ-αίθουσες-στο-γελ-αγρι-703899

Προκατασκευασμένες αίθουσες θα δώσουν λύση στο πρόβλημα της έλλειψης χώρων στο Γενικό Λύκειο Αγριάς. Στην προχθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής εγκρίθηκε το πρακτικό του διαγωνισμού για την προμήθεια και εγκατάσταση των αιθουσών που ανέρχεται στο ποσό των 52.080 ευρώ.

Για το θέμα ο επικεφαλής της ΛΑΣ επέκρινε τη δημοτική αρχή ότι αντί να φροντίσει να συμπεριλάβει την κατασκευή νέων αιθουσών στο τεχνικό πρόγραμμα, καταφεύγει στη λύση των προκάτ.

Στην ίδια συνεδρίαση άναψε «πράσινο φως» για τη διενέργεια ανοιχτού δημόσιου διαγωνισμού για την προμήθεια μηχανημάτων και οχημάτων προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των Υπηρεσιών Πρασίνου, Καθαριότητας και Κοιμητηρίων. Ο διαγωνισμός αφορά στη μίσθωση μηχανημάτων για διάρκεια 12 ετών και είναι προϋπολογισμού 267.499 ευρώ.

Στο μεταξύ, με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής ο Δήμος θα ασκήσει έφεση κατά απόφασης του Διοικητικού Πρωτοδικείου Βόλου για την περίπτωση προστίμου που είχε επιβληθεί από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου προς τον πρώην Δήμο Αισωνίας για παράβαση της νομοθεσίας περί αιγιαλού. Το πρόστιμο ήταν αρχικού ύψους 15.000 ευρώ και μειώθηκε με την απόφαση του Πρωτοδικείου στις 5.000 ευρώ.

Τέλος, ορίστηκε η δικηγόρος κ. Κασσιανή Μιχοπούλου να εκπροσωπήσει τον Δήμο ενώπιον του Ειρηνοδικείου για την αγωγή που κατέθεσαν οι έμμισθες δικηγόροι του Δήμου διεκδικώντας δώρα και επιδόματα που δεν τους καταβλήθηκαν από το 2013 έως και σήμερα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου