ΤΟΠΙΚΑ

«Ανοιγμα» Βόλου και Πηλίου στην τουριστική αγορά της Πολωνίας

ανοιγμα-βόλου-και-πηλίου-στην-τουρι-703500

Το τμήμα τουρισμού του Δήμου Βόλου σε συνεργασία με τις επιτροπές τουρισμού Δήμου Νοτίου Πηλίου και του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου έδωσαν το τελευταίο ραντεβού για το 2018 στην Πολωνία. Η Ένωση Ξενοδόχων, που δίνει πάντα το παρόν με τη δράση της, συμμετείχε ενεργά για άλλη μια φορά εκπροσωπώντας την περιοχή στις συναντήσεις με τους Πολωνούς επιχειρηματίες σε εκδήλωση που διοργάνωσε το γραφείο του ΕΟΤ της Πολωνίας.

Με τη συμμετοχή στην έκθεση τουρισμού TT WARSAW 2018 στις 22-24 Νοεμβρίου που πραγματοποιήθηκε στο Palace of Culture and Science στη Βαρσοβία, έκλεισε το φετινό πρόγραμμα τουριστικής προβολής του προορισμού Volos Pelion.

Το Volos Pelion it’s true, συμμετείχε για πρώτη φορά στη συγκεκριμένη έκθεση, ως συνεκθέτης του ΕΟΤ μαζί με άλλους Δήμους και Περιφέρειες της χώρας, με σκοπό την προσέλκυση του Πολωνικού κοινού, το οποίο έχει καταγράψει αυξητικές τάσεις στην επιλογή του για διακοπές στην Ελλάδα.

Το περίπτερο επισκεφτήκαν τουριστικά γραφεία και δημοσιογράφοι που αναζητούσαν πληροφορίες για την περιοχή, καθώς και μεμονωμένοι επισκέπτες ηλικίας 25 έως 65 ετών που ενδιαφέρθηκαν κυρίως παραλιακά καταλύματα.

Σημειώνεται πως αν και η περιοχή του Βόλου και του Πηλίου είναι σχετικά άγνωστη, ωστόσο υπάρχει θετική προοπτική καθώς οι πολωνοί ξεκίνησαν να επιλέγουν την περιοχή μας τα τελευταία χρόνια, ως τόπο καλοκαιρινών διακοπών. Το περίπτερο του Volos Pelion it’s true επισκεφτήκαν ο πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Χ. Καρίμαλης και ο Γενικός Γραμματέας κ. Κ.Τσέγας και μαζί με τη Διευθύντρια του γραφείου του ΕΟΤ Πολωνίας κα Νικολέτα Νικολοπούλου, συζήτησαν προτάσεις προβολής της περιοχής μας οι οποίες αναμένεται να ανακοινωθούν την νέα περίοδο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου