ΤΟΠΙΚΑ

Καταγγέλλουν τη δημοτική αρχή ότι κατέβασε τις αφίσες…

καταγγέλλουν-τη-δημοτική-αρχή-ότι-κατ-702749

Η Τ.Ε. Βόλου του ΚΚΕ και οι οργανώσεις της ΚΝΕ καταγγέλλουν, με χθεσινή ανακοίνωση, «τη δημοτική αρχή και το Δήμαρχο Π. Σκοτινιώτη που με εντολή του χτες τα ξημερώματα κατέβηκαν προπαγανδιστικές αφίσες του 39ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή».

Η εντολή, όπως αναφέρουν, «ήταν στοχευμένη μιας και όλο αυτό το διάστημα έχουν κατακλύσει τους δρόμους της πόλης αφίσες και πανό για άλλες δραστηριότητες. Αυτές δεν ενόχλησαν τη δημοτική αρχή.

Ο δήμαρχος Σκοτινιώτης για άλλη μια φορά δίνει διαπιστευτήρια πιστού υπηρέτη της κυβέρνησης και των μονοπωλίων, αποδεικνύει ότι είναι η φωνή τους στην τοπική διοίκηση, ενοχλείται όπως και εκείνοι από το κάλεσμα αγώνα της ΚΝΕ και του ΚΚΕ. Δε θέλει σε καμία περίπτωση να γίνονται δέκτες οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα του Βόλου του συνθήματος του φετινού Φεστιβάλ: «Άλλαξε τον κόσμο το έχει ανάγκη».

Η αντιδήμαρχος καθαριότητας Ν. Οικονόμου, αντί να κυνηγάει τα χαρτόνια από τους στύλους, πρέπει να απολογηθεί για τη διάλυση της υπηρεσίας καθαριότητας με το περίφημο σχέδιο δράσης που παρουσίασε πριν από λίγους μήνες και έχει πνίξει στη βρωμιά την πόλη».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου