ΤΟΠΙΚΑ

Νέκρωσαν τα τηλέφωνα στο Μαμιδάκι

νέκρωσαν-τα-τηλέφωνα-στο-μαμιδάκι-702628

Νέκρωσαν τα τηλέφωνα στο Μαμιδάκι. Βλάβη, πιθανόν καλωδιακή, έχει αφήσει «βουβά» τα ακουστικά των τηλεφώνων σε έναν ολόκληρο οικισμό!

Επί οκτώ ημέρες, οι κάτοικοι της περιοχής νιώθουν αποκλεισμένοι. Τα σταθερά τηλέφωνα έχουν «σιωπήσει» και για την επικοινωνία τους οι πολίτες χρησιμοποιούν αποκλειστικά τα κινητά τους.

Το πρόβλημα ξεκίνησε από την προηγούμενη Παρασκευή και έως και χθες δεν είχε επιδιορθωθεί. Όπως καταγγέλλουν, έχουν ενημερώσει τα κεντρικά του ΟΤΕ, ωστόσο δεν έχουν λάβει απάντηση, ούτε για το είδος και την έκταση της βλάβης, ούτε για το χρόνο αποκατάστασης των τηλεπικοινωνιών στην περιοχή.

Αγανακτισμένος κάτοικος που επικοινώνησε χθες με τον «Τ», κατήγγειλε ότι επί μία και πλέον εβδομάδα, οι κάτοικοι της περιοχής έχουν «ξεπουληθεί» να αγοράζουν κάρτες για τα κινητά τους τηλέφωνα προκειμένου να ανανεώνουν το χρόνο ομιλίας τους, ενώ όσοι έχουν συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας «τρέμουν» στην ιδέα του λογαριασμού που θα τους έρθει.

Υποστηρίζουν μάλιστα, ότι η διακοπή της τηλεφωνικής τους επικοινωνίας, έχει άμεση επίπτωση σε μεγαλύτερα μέλη των οικογενειών τους και δη αρρώστους που δεν έχουν κινητά και που σε περίπτωση που συμβεί οτιδήποτε δεν υπάρχει τρόπος για να επικοινωνήσουν με τους συγγενείς τους.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου