ΤΟΠΙΚΑ

Επίθεση της νυν Δημοτικής Αρχής στην προηγούμενη για τη μη χορήγηση γάλακτος

επίθεση-της-νυν-δημοτικής-αρχής-στην-π-700909

Από το Δήμο Βόλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση για την υπόθεση της μη χορήγησης γάλακτος σε δικαιούχους εργαζομένους του Δήμου: «Επιμένουν στην αθλιότητά τους οι εκπρόσωποι του πιο φαύλου και αναχρονιστικού καθεστώτος, τα στελέχη της Σκοτινής παράταξης, που με επικεφαλής τον αγρίως αποδοκιμασθέντα από το λαό, Πάνο Σκοτινιώτη, καταδίκασαν την πόλη στην υπανάπτυξη και τη μιζέρια.

Μετά την καταδίκη του πρωτοπαλίκαρου του καθεστώτος, γιατί δεν παρείχε όσα οι εργαζόμενοι από τις συλλογικές τους συμβάσεις δικαιούνταν, προσπαθούν, θορυβώντας, να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη και να αποσείσουν τις βαριές τους ευθύνες. Δυο ολόκληρα χρόνια γνώριζαν την απόφαση της επιτροπής και, όμως, την απέκρυπταν, επιχειρώντας να χρησιμοποιήσουν τους εργαζόμενους στο Δήμο Βόλου, εν όψει της τότε προεκλογικής περιόδου.

Και η σημερινή μας παρέμβαση δεν αφορά αυτούς τους άθλιους εκπροσώπους του σάπιου πολιτικού συστήματος, με τους οποίους δεν μπορούμε να έχουμε οιοδήποτε διάλογο, αλλά τους πολίτες που πρέπει να είναι ενημερωμένοι για τα όσο συμβαίνουν. Και η αλήθεια είναι μία: Η σημερινή Δημοτική Αρχή ευθύς ως ενημερώθηκε για την απόφαση, που επαναλαμβάνουμε δεν είναι δεσμευτική, αφού δεν είναι δικαστική, θα καταβάλλει στο ακέραιο όσα οι εργαζόμενοι δικαιούνται.

Ας απαντήσουν αυτοί, όχι σε μας αλλά στην κοινωνία, γιατί δεν έπραξαν το ίδιο και απλώς κορόιδευαν τους εργαζομένους.

Ρητορικό βεβαίως το ερώτημα για την πιο αποτυχημένη και τραγική δημοτική αρχή, που γνώρισε αυτός ο τόπος, τη Δημαρχία Σκοτινιώτη. Μια λέξη τους ταιριάζει: Ντροπή! Γι αυτό και οι πολίτες τους έστειλαν σπίτια τους ανεπιστρεπτί».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου