ΤΟΠΙΚΑ

Στήριξη στο «Στέκι Αλληλεγγύης»

στήριξη-στο-στέκι-αλληλεγγύης-699914

Το ουσιαστικό του ενδιαφέρον επέδειξε ο Ντίνος Βαρδάκης και η Άννα Κοντογιάννη, Έλληνες του Βελγίου, με την επίσκεψή τους στο Στέκι Αλληλεγγύης Μαγνησίας «Αλληλεγγύη για όλους».

Ο κ. Βαρδάκης και η κ. Κοντογιάννη, θέλοντας να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στην πληττόμενη από την κρίση ελληνική κοινωνία, ήδη το προηγούμενο διάστημα την εξέφρασαν και την οργάνωσαν, αποστέλλοντας βοήθεια προερχόμενη από τη βελγική κοινότητα σε πολλές δομές αλληλεγγύης, μια εκ των οποίων ήταν και το Στέκι «Αλληλεγγύη για όλους», το οποίο λειτουργεί στη Νέα Ιωνία Βόλου, Μαγνησίας 6 και Δημοκρατίας.

Η επίσκεψη του κ. Βαρδάκη και της συζύγου του είχε το χαρακτήρα της γνωριμίας τους με το χώρο στον οποίο στεγάζεται το Στέκι, της ενημέρωσής τους για τον τρόπο που αυτό λειτουργεί αλλά και αναζήτησης περαιτέρω μορφών συνεργασίας των δύο πλευρών, υποστήριξης του έργου του Στεκιού και ανάπτυξης αυτού.

Οι δύο πλευρές θα παραμείνουν σε επαφή, θα αναπτύξουν περαιτέρω συνεργασία, ενώ άμεσα, το ζεύγος Ντίνου Βαρδάκη και Άννας Κοντογιάννη αναμένεται να οργανώσει και άλλη αποστολή βοήθειας στο Στέκι με είδη που θα ενισχύσουν το έργο του.

Επιπροσθέτως, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Στεκιού με άλλες δομές αλληλεγγύης, αναμένεται στο Στέκι η επίσκεψη Ισπανικής Αντιπροσωπείας, της οποίας την οργάνωση στην Ελλάδα συντονίζει ο μη – κερδοσκοπικός Συνεταιρισμός για την Αλληλέγγυα Οικονομία «Συν Αλλοις».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου