ΤΟΠΙΚΑ

ΕΛΓΑ: Δηλώσεις ζημιών από τον παγετό σε Σέσκλο και Διμήνι

ελγα-δηλώσεις-ζημιών-από-τον-παγετό-σε-697769

Από τους Ανταποκριτές ΕΛΓΑ Σέσκλου, Διμηνίου και Βόλου γνωστοποιήθηκε πως οι παραγωγοί που έχουν υποστεί ζημιές από τον παγετό της 17ης Φεβρουαρίου 2021 σε αμυγδαλιές, κηπευτικά ή άλλες καλλιέργειες μπορούν να προσέρχονται στα κατά τόπους Δημοτικά Γραφεία (Σέσκλου & Διμηνίου προκειμένου να υποβάλλουν σχετικές αιτήσεις μέχρι την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021 τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα κατά της εξάπλωσης του COVID-19 (τήρηση αποστάσεων, μάσκες κλπ)

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:

Αστυνομική Ταυτότητα

Βιβλιάριο Τράπεζας

Αντίγραφο ΟΣΔΕ 2020

Κόστος δήλωσης (τέλη προς ΕΛΓΑ):

10 λεπτά/δέντρο (για δενδρώδεις καλλιέργειες)

1 ευρώ/στρέμμα (για κηπευτικά)

– Στο Σέσκλο δηλώσεις θα γίνονται δεκτές κάθε μέρα από τις 08:00 έως τις 13:00, στο Δημοτικό Γραφείο Σέσκλου. Μέσα στα πλαίσια της τήρησης των μέτρων προστασίας από την εξάπλωση COVID-19 καλούνται οι εξυπηρετούμενοι πολίτες να επικοινωνούν προηγουμένως με τον Ανταποκριτή ΕΛΓΑ Τ.Κ. Σέσκλου (τηλ. 2421095019). Η αίθουσα Συνεδριάσεων, παραπλεύρως του Δημοτικού Γραφείου Σέσκλου, θα λειτουργήσει ως χώρος αναμονής, αλλά για περιορισμένο αριθμό ατόμων λόγω των συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί εξαιτίας της πανδημίας. Εάν κριθεί απαραίτητο, και ανάλογα με την προσέλευση του κοινού, το ωράριο της εξυπηρέτησης των πολιτών θα παραταθεί έτσι ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού και ταλαιπωρίας των πολιτών.

– Στο Διμήνι δηλώσεις θα γίνονται δεκτές κάθε μέρα από τις 08:00 έως τις 15:00 (με παράταση ωραρίου εάν χρειαστεί για αποφυγή ταλαιπωρίας των πολιτών), στο πρώην Δημαρχείο Διμηνίου (για εκτάσεις σε Δ.Κ. Βόλου και Δ.Κ. Διμηνίου), μέσα στα πλαίσια της τήρησης των μέτρων προστασίας από την εξάπλωση COVID-19 και ΜΟΝΟ κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την Ανταποκρίτρια ΕΛΓΑ Δ.Κ. Διμηνίου και Δ.Κ. Βόλου για ραντεβού στα τηλ. 24210 91349 και 24213 53605.

Η ηλεκτρονική κατάθεση των τελών προς τον ΕΛΓΑ (ebanking) κρίνεται η ιδανικότερη για αυτό καλούμε τους εξυπηρετούμενους πολίτες, πριν καταθέσουν τη δήλωση τους, να διερευνήσουν και να εξαντλήσουν όλες τις δυνατότητες που έχουν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου