ΤΟΠΙΚΑ

Σεμινάρια του ΕΦΕΤ για επιχειρήσεις τροφίμων

σεμινάρια-του-εφετ-για-επιχειρήσεις-τ-689326

Από την Εταιρεία Ανάπτυξης του Επιμελητηρίου

Σεμινάρια του ΕΦΕΤ στα νησιά των Σποράδων για επιχειρήσεις τροφίμων και υγειονομικού ενδιαφέροντος καθώς και τους εργαζόμενούς τους διοργανώνει η Εταιρεία Ανάπτυξης Επιμελητηρίου Μαγνησίας για λογαριασμό του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

Τα σεμινάρια θα είναι διάρκειας 10 ωρών το καθένα και θα πραγματοποιηθούν την άνοιξη 2015, πιθανότατα αρχές Μαΐου. Για συμμετοχή, οι αιτήσεις θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι 27 Φεβρουαρίου 2015. Οι αιτήσεις που θα κατατεθούν εκπρόθεσμα θα ενταχθούν σε επόμενα σεμινάρια.

Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές στα γραφεία της Ε.Α.Ε.Μ. ή μέσω φαξ στο 24210-31211 ή μέσω email στο [email protected] ή μέσω ταχυδρομείου / courier εφόσον φέρουν τις απαραίτητες υπογραφές και σφραγίδες και συνοδεύονται από τη φωτοτυπία των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας του αιτούντος και του αποδεικτικού κατάθεσης του χρηματικού ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό της Ε.Α.Ε.Μ.

Τέλος, διευκρινίζεται ότι στα προγράμματα επιμόρφωσης μπορεί να συμμετέχει όποιος επιθυμεί, εφόσον διαθέτει ή εργάζεται σε επιχείρηση που έχει σχέση με τρόφιμα. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής άνεργοι. Να επισημανθεί ότι τα έντυπα των αιτήσεων συμμετοχής για τους εκπαιδευόμενους από τα νησιά των Σποράδων είναι διαφορετικά από εκείνα του Βόλου.

Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στα γραφεία της Εταιρείας Ανάπτυξης Επιμελητηρίου Μαγνησίας, Δημητριάδος 176, 1ος όροφος και στο τηλέφωνο 24210-94700, επιλογή 8 (αρμόδια κα Ελένη Πασχάλη).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου