ΤΟΠΙΚΑ

«Οχι στην ποινικοποίηση των παρεμβάσεων εργαζομένων» τονίζει η Τ.Ε. ΚΚΕ Βόλου

οχι-στην-ποινικοποίηση-των-παρεμβάσ-688994

Να σταματήσει τώρα κάθε ενέργεια ποινικοποίησης των κοινωνικών και πολιτικών παρεμβάσεων στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Βόλου και των υπόλοιπων οργάνων της τοπικής διοίκησης, τονίζει με ανακοίνωσή της η Τ.Ε. ΚΚΕ Βόλου.

Στην σχετική ανακοίνωση η Τ.Ε. ΚΚΕ Βόλου υπογραμμίζει ότι «η στάση του Δημάρχου Βόλου Αχ. Μπέου και η μηνυτήρια αναφορά αποτελούν, όχι απλά μια αυταρχική ενέργεια, αλλά ουσιαστικά προετοιμασία αντιμετώπισης του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος ενόψει αναμενόμενων κινητοποιήσεων ενάντια στην πολιτική καταστρατήγησης εργασιακών δικαιωμάτων, αγώνων για ανατροπή της φορομπηχτικής – ανταποδοτικής πολιτικής στη δήμο (βλ. Καλλικράτης), όπως και της πολιτικής ιδιωτικοποίησης – εμπορευματοποίησης και παραχώρησης της δημοτικής περιουσίας σε επιχειρηματικά συμφέροντα».

Επίσης μεταξύ άλλων αναφέρουν ότι «αυτή την πολιτική υπηρετεί η επιχείρηση τρομοκράτησης και ποινικοποίησης των αγώνων των εργαζομένων που δρομολογεί, με την απαράδεκτη και πρωτοφανή στάση του, ο δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος.

Του διαμηνύουμε ότι και σ’ αυτήν την επιχείρηση θα μας βρει αποφασιστικά απέναντί του, όπως και όποιος άλλος σταθεί ενάντια στα λαϊκά συμφέροντα».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου