ΤΟΠΙΚΑ

Οι 57 μαθητές της Μαγνησίας που διακρίθηκαν στον μαθηματικό διαγωνισμό

οι-57-μαθητές-της-μαγνησίας-που-διακρίθη-688463

Από την Επιτροπή Διαγωνισμών του Παραρτήματος Ν. Μαγνησίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε.), ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του 10ου Τοπικού Μαθητικού Διαγωνισμού στα Μαθηματικά «Ο Θαλής για την Α’ Γυμνασίου», που πραγματοποιήθηκε στις 6 Νοεμβρίου 2020 και διοργανώθηκε από το Τοπικό Παράρτημα της Ε.Μ.Ε.

Στον 10ο Τοπικό Διαγωνισμό συμμετείχαν 317 μαθητές και μαθήτριες της Α’ Γυμνασίου από όλα τα σχολεία του Ν. Μαγνησίας και από αυτούς διακρίθηκαν 57 μαθητές και μαθήτριες.

Λόγω των έκτακτων συνθηκών δεν θα πραγματοποιηθεί η 2η φάση του Διαγωνισμού «Ο Ευκλείδης για την Α’ Γυμνασίου» που πραγματοποιούνταν όλα τα προηγούμενα χρόνια. Ως εκ τούτου τα αποτελέσματα αυτά είναι και τα τελικά αποτελέσματα του διαγωνισμού.

Λόγω των μέτρων για την πανδημία επίσης δε θα γίνει η τελετή απονομής, τα βραβεία των διακριθέντων μαθητριών/μαθητών θα αποσταλούν εντός των προσεχών ημερών στα σχολεία τους, με την παράκληση να απονεμηθούν από τους διευθυντές τους, τους οποίους Η Εταιρεία ευχαριστεί εκ των προτέρων για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Διευκρινίζεται επίσης ότι για τους μαθητές των τάξεων Β’ και Γ’ Γυμνασίου και Α’, Β’, Γ’ Λυκείου θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα μόνο για τους μαθητές που θα συμμετάσχουν απευθείας στην 3η φάση του διαγωνισμού «ο Αρχιμήδης», από τα κεντρικά της Ε.Μ.Ε. προσεχώς. Λόγω των έκτακτων συνθηκών δεν θα πραγματοποιηθεί η 2η φάση του διαγωνισμού «ο Ευκλείδης» και για τις τάξεις αυτές.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ν. Μαγνησίας της Ε.Μ.Ε. συγχαίρει τους διακριθέντες μαθητές και τις μαθήτριες, τις οικογένειές τους και τους καθηγητές τους που τους στήριξαν στην προσπάθειά τους αυτή.

Τέλος η Δ.Ε. του Παραρτήματος για άλλη μια φορά να ευχαριστεί ιδιαιτέρως του Διευθυντές, Υποδιευθυντές και τους καθηγητές των σχολικών μονάδων, οι οποίοι με τη πολύτιμη συμβολή τους πέτυχαν την άψογη διεξαγωγή του διαγωνισμού σε όλα τα σχολεία.

Οι 57 μαθητές που διακρίθηκαν

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου