ΤΟΠΙΚΑ

Η Γενική Κλινική «Ανασσα» στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

η-γενική-κλινική-ανασσα-στηρίζει-τ-686530

Επιτυχία σημείωσε το μπαζάρ που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του πολυιατρείου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε προχθές Παρασκευή το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ που συνδιοργάνωσε η Γενική Κλινική «Ανασσα» με «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Τις ώρες που διήρκεσε η εκδήλωση, πλήθος προσωπικού της κλινικής, συνεργάτες ιατροί, αλλά και ευαισθητοποιημένοι πολίτες, προσήλθαν στο φιλόξενο χώρο του πολυιατρείου της κλινικής και είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν σε προσιτές τιμές λογοτυπημένα είδη του οργανισμού και χριστουγεννιάτικες κατασκευές, φιλοτεχνημένες από μέλη του εθελοντικού δημιουργικού εργαστηρίου του Οργανισμού.

Τα έσοδα από το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ θα διατεθούν σε παιδιά και οικογένειες που υποστηρίζονται από «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Η «Ανασσα», σε μια συνεχή εξέλιξη των υπηρεσιών και δραστηριοτήτων της, δίπλα σε κάθε βήμα του ασθενή σε όλα τα στάδια (πρόληψη –διάγνωση – θεραπεία), δείχνει με τέτοιου είδους φιλανθρωπικές δράσεις το κοινωνικό της πρόσωπο και δεσμεύεται να στηρίζει με όποιον τρόπο μπορεί ανάλογες εκδηλώσεις και δράσεις που έχουν ως επίκεντρο τον άνθρωπο και το παιδί.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου