ΤΟΠΙΚΑ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ν. Πηλίου ο Μιχ. Μιτζικός

υποψήφιος-δήμαρχος-ν-πηλίου-ο-μιχ-μιτζ-686347

Υποψήφιος δήμαρχος Νοτίου Πηλίου θα είναι ο δημοτικός σύμβουλος Βόλου και επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Βόλου» Μιχάλης Μιτζικός στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, όπως ανακοινώθηκε από πολιτικό του γραφείο.

Επιπλέον σημειώνεται ότι “Ο κ. Μιτζικός έτυχε της ομόφωνης στήριξης των δημοτικών συμβούλων της μειοψηφίας και των εκλεγμένων οργάνων ώστε να είναι υποψήφιος δήμαρχος Νοτίου Πηλίου στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Για το λόγο αυτό, την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στις 7.00 μ.μ. η ομάδα θα δώσει συνέντευξη Τύπου στην Αργαλαστή, παρουσία του επικεφαλής Μιχάλη Μιτζικού”.

Σε δήλωσή του ο επικεφαλής της ομάδας μειοψηφίας του Δήμου Νοτίου Πηλίου Απ. Διανέλλος τονίζει: « Ως επικεφαλής της ομάδας μειοψηφίας του Δήμου Νοτίου Πηλίου θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι και τα εκλεγμένα όργανα, κατόπιν των προβλεπόμενων διεργασιών, αποφάσισαν ομόφωνα τη στήριξη στο πρόσωπο του κ. Μιχάλη Μιτζικού ως υποψηφίου δημάρχου για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Το πλούσιο βιογραφικό του, τόσο σε προσωπικό, επαγγελματικό όσο και σε αυτοδιοικητικό επίπεδο εγγυάται την αλλαγή σελίδας στο Δήμο Νοτίου Πηλίου.

Όλοι μαζί, ενωμένοι, και χωρίς να περισσεύει κανείς, θα πορευθούμε για να αλλάξουμε τις τύχες του Δήμου μας.

Καλές γιορτές και εύχομαι τον καινούριο χρόνο ο Δήμος μας να αλλάξει δημοτική αρχή για το καλό του ευλογημένου αυτού τόπου που κατοικούμε».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου