ΤΟΠΙΚΑ

Το μουσικό φορτηγό αρχίζει δρομολόγια στους κεντρικούς δρόμους του Βόλου

το-μουσικό-φορτηγό-αρχίζει-δρομολόγι-686335

Ξεκινούν τα δρομολόγια του χριστουγεννιάτικου μουσικού φορτηγού

Ξεκινούν και φέτος, για ακόμη μία χρονιά, μετά την ενθουσιώδη υποδοχή από τους περαστικούς στο κέντρο της πόλης, κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής, οι κινούμενες συναυλίες με το χριστουγεννιάτικο μουσικό φορτηγό.

Στην πρωτότυπη αυτή δράση, χριστουγεννιάτικες μελωδίες πλημμυρίζουν τους κεντρικούς δρόμους της πόλης χαρίζοντας χαμόγελα στους περαστικούς. Συμμετέχουν τοπικοί καλλιτέχνες και μπάντες που παρουσιάζουν το εορταστικό πρόγραμμα τους, προσκαλώντας σε ένα πάρτι επί τροχών όλους τους βολιώτες.

Η πρώτη προγραμματισμένη κινούμενη συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου. Η μουσική Βόλτα θα ξεκινήσει από τις 18.30 και θα συνεχίζεται στους κεντρικούς δρόμους της πόλης μέχρι τις 21.30. Επιβάτες θα είναι τα μέλη του συγκροτήματος «AppARTία». Το μουσικό συγκρότημα «AppARTία» είναι μια παρέα φίλων από το Βόλο που τους ένωσε η κοινή αγάπη για την μουσική και το καλό τραγούδι. Τα μουσικά μοτίβα όπου κινείται το γκρουπ είναι η εναλλαγή ήχων και συναισθημάτων από το Ροκ (ξένο & Ελληνόφωνο) στο έντεχνο και από το έντεχνο σε swing ρυθμούς όπου πολλές φορές μπολιάζονται έντονα με παραδοσιακά ηχοχρώματα». Στο σχήμα συμμετέχουν οι Ταξιάρχης Κούντριας, Δέσποινα Σβερώνη, Ιάσονας Τουφεξής, Γιώργος Χαρίτος.

Την επόμενη μέρα Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, τις ίδιες ώρες, τη σκυτάλη θα πάρει η Αρτζυ Λύτρα και ο Αγγελος Σιανίδης που θα μας παρασύρουν σε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι επί τροχών με μουσικές επιλογές του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου.

Η δράση εντάσσεται στο εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Βόλου και της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου