ΤΟΠΙΚΑ

Ν. Μαμμάς: Ο Μ. Μιτζικός δυναμιτίζει το συναινετικό κλίμα στο Ν. Πήλιο

ν-μαμμάς-ο-μ-μιτζικός-δυναμιτίζει-το-σ-683297

“Προσωπικά διαμηνύω στο φίλο μου Μιχάλη ότι εγώ ζω καθημερινά στο Νότιο Πήλιο ΦΟΡΑΩ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ και το έχω αποδείξει στην πολιτική μου διαδρομή από το 2003 μέχρι και σήμερα”, επισημαίνει σε δήλωσή του ο Δημοτικός Σύμβουλος της ομάδας μειοψηφίας του Δήμου Νοτίου Πηλίου, Νικόλαος Μαμμάς, με αφορμή αναφορά σε προχθεσινή ανακοίνωση του Μιχάλης Μιτζικού, ο οποίος σήμερα ανακοίνωσε επίσημα σε συνέντευξη Τύπου ότι θα είναι υποψήφιο Δήμαρχος στο Νότιο Πήλιο.

Ο κ. Μαμμάς αναφέρει επίσης ότι οι δηλώσεις του κ. Μιτζικού δυναμιτίζουν το συναινετικό κλίμα και δημιούργησαν ανησυχία και προβληματισμό στους Δημότες και τις Δημότισσες του Νοτίου Πηλίου.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μαμμά:

Για την αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με την επιλογή του Μιχάλη Μιτζικού ως υποψηφίου Δημάρχου Νοτίου Πηλίου έχω να δηλώσω τα παρακάτω: Συμφωνήθηκε και έγινε μια άτυπη διαδικασία που όπως αποδείχθηκε τελικά ήταν άστοχη διότι μπορούσε να γίνει πιο διευρυμένη και με τη συμμετοχή όλων των εκλεγμένων οργάνων της παράταξης.

Από τη διαδικασία αυτή και ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ προκρίθηκε η υποψηφιότητα του Μιχάλη Μιτζικού. Όλοι οι συμμετέχοντες σεβαστήκαμε το αποτέλεσμα και συμφωνήθηκε την επόμενη μέρα να προχωρήσουμε ενωμένοι όλοι μαζί. Δυστυχώς αντί να υπάρξει συναινετικό κλίμα προέκυψαν δηλώσεις που το δυναμίτισαν και δημιούργησαν ανησυχία και προβληματισμό στους Δημότες και τις Δημότισσες του Νοτίου Πηλίου.

Προσωπικά διαμηνύω στο φίλο μου Μιχάλη ότι εγώ ζω καθημερινά στο Νότιο Πήλιο ΦΟΡΑΩ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ και το έχω αποδείξει στην πολιτική μου διαδρομή από το 2003 μέχρι και σήμερα. Θα περίμενα να κάνει δηλώσεις και κινήσεις που συνενώνουν τους δημότες. Αν έχει σκοπό να φέρει διάσπαση στην παράταξη του ζητώ να πάει πίσω από ΄κεί που ήρθε, όπως λέμε απλά και λαϊκά στα χωριά μας. Δηλώνω ότι αναλαμβάνω το μερίδιο ευθύνης που μου αναλογεί για όλες τις λάθος ομαδικές επιλογές που έγιναν στη συγκεκριμένη διαδικασία, θα είμαι παρών, ενεργός και δυναμικός στις εξελίξεις και θα προσπαθήσω όσο είναι ανθρωπίνως δυνατό να απαλλαχτεί ο τόπος από αυτή την ανίκανη και επικίνδυνη δημοτική αρχή που ΔΕΝ διοικεί τον τόπο τα τελευταία 8 χρόνια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου