ΤΟΠΙΚΑ

Αποχαιρετισμός στον Νίκο Καλλέ από τον Πάνο Σκοτινιώτη

αποχαιρετισμός-στον-νίκο-καλλέ-από-το-683146

Τον πρώην βουλευτή Μαγνησίας Νίκο Καλλέ που έφυγε από την ζωή την Τρίτη, αποχαιρετά με δήλωσή του ο πρώην Δήμαρχος Βόλου, Πάνος Σκοτινιώτης:

«Αισθάνομαι την ανάγκη να απευθύνω και δημόσια το ύστατο χαίρε στον Νίκο Καλλέ. Γιατί πίσω από τον σκληρό πολιτικό αντίπαλο στις νομαρχιακές εκλογές του 1998, ξεχώρισα μια προσωπικότητα, που τη χαρακτήριζε το μέτρο, η ευπρέπεια, η πνευματικότητα, η νομική κατάρτιση, η αγάπη για τον τόπο, η διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς. Λειτουργήσαμε επί τέσσερα χρόνια με αμοιβαίο σεβασμό και σπάνιο πολιτικό πολιτισμό, προσθέτοντας τις δυνάμεις μας, ο καθένας από τη θέση του, για να συνεχιστεί η πρόοδος της Μαγνησίας. Άλλοι καιροί, άλλα ήθη! Αναπτύξαμε, παράλληλα, μια φιλική σχέση, που διατηρήθηκε στον χρόνο. Και ξαναβρεθήκαμε, μέχρι και σχετικά πρόσφατα, σε κάποιες από τις δραστηριότητες της Εταιρείας Θεσσαλικών Μελετών στην Αθήνα, στην οποία η προσφορά του υπήρξε πολύτιμη.

Καλό σου ταξίδι, Νίκο. Στην αγαπημένη σου σύζυγο, στα παιδιά και τα εγγόνια σου, σε όλους τους δικούς ανθρώπους, θερμά συλλυπητήρια».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου