ΤΟΠΙΚΑ

Νέα κρούσματα κορονοϊού σε σχολεία του Βόλου

νέα-κρούσματα-κορονοϊού-σε-σχολεία-το-680580

Κλείνουν τμήματα στα 14ο και 32ο Δημοτικά Σχολεία Βόλου

Δύο νέα κρούσματα κορονοϊού καταγράφτηκαν σε Δημοτικά Σχολεία του Βόλου αναστέλλοντας τη λειτουργία δύο ακόμη τμημάτων.

Με απόφαση του διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας Γιώργου Πολύζου, από χθες ανεστάλη η λειτουργία τμήματος της ε’ τάξης του 14ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου, όπου εκπαιδευτικός διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό. Ανεστάλη επίσης η λειτουργία τμήματος της ε’ τάξης και στο 32ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου, όπου νόσησε μαθητής.

Τα μαθήματα όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις από χθες πραγματοποιούνται με τηλεκπαίδευση και μέχρι να παρέλθει το προβλεπόμενο διάστημα για την επιστροφή στις σχολικές τάξεις.

Σε επίπεδο πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Μαγνησίας σε αναστολή διά ζώσης λειτουργίας βρίσκονταν έως και χθες το 1ο Νηπιαγωγείο Ν. Ιωνίας, ενώ δεν θα λειτουργήσουν έως τις 12 Μαρτίου τα τμήματα ΣΤ1 και ΣΤ1 αγγλικών του 14ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου, έως 17 Μαρτίου τα τμήματα Ε1, Ε1 αγγλικών του ίδιου σχολείου και έως 15 Μαρτίου τα τμήματα Ε2 και Ε2 αγγλικών του 32ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου και τα τμήματα Β, Β αγγλικών, ΣΤ1 και ΣΤ1 αγγλικών, ΣΤ1 γερμανικών του 9ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου.

Σε επίπεδο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Μαγνησίας κλειστά παραμένουν έως τις 8 Μαρτίου το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Ν. Ιωνίας, έως 10 Μαρτίου το 8ο Γυμνάσιο Βόλου, έως 12 Μαρτίου το Γυμνάσιο Βελεστίνου και έως 16 Μαρτίου το 9ο Γυμνάσιο Βόλου.

Συνολικά πέντε σχολεία στον νομό και 11 τμήματα τελούν σε αναστολή λειτουργίας, με τα κρούσματα κορονοϊού να είναι σχεδόν καθημερινά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου