ΤΟΠΙΚΑ

Η ατυχία συνεχίζεται για την Αρτέμιδα

η-ατυχία-συνεχίζεται-για-την-αρτέμιδα-851206
Δεν έφτανε η τέταρτη συνεχόμενη ήττα από τον Αρη και η υποχώρηση στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, ήρθε και ακόμη μια δυσάρεστη είδηση χθες για να βαρύνει περισσότερο το κλίμα στις τάξεις της γυναικείας ομάδας μπάσκετ της Αρτέμιδος. Συγκεκριμένα η Σοφία Παπασταύρου στον αγώνα με τον Αρη υπέστη διπλό κάταγμα στα πλευρά και τίθεται νοκ άουτ για ένα μήνα.
Η έμπειρη πάουερ φόργουορντ τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, αλλά παρά τις ενοχλήσεις που ένιωθε συνέχισε να αγωνίζεται μια και η ομάδα της την είχε ανάγκη. Από την στιγμή όμως που ο πόνος δεν υποχώρησε αποφάσισε χθες το πρωί να επισκεφτεί ορθοπεδικό. Η ακτινογραφία έδειξε κάταγμα σε δυο πλευρά και έτσι η Παπασταύρου δεν μπορεί να υπολογίζεται από το τεχνικό τιμ για τους επόμενους πολύ σημαντικούς τέσσερις αγώνες με Καβάλα, Ηφαιστο, Λασσάνη και Θερμαϊκό.
Τραυματίες είναι επίσης η Ολγα Φραγκούλη, που ίσως δοκιμάσει να προπονηθεί τις επόμενες ημέρες και η νεαρή πλέι μέικερ, Χριστίνα Κοντογιάννη. Κι όλα αυτά ενώ ακολουθεί το πολύ κρίσιμο για το μέλλον της ομάδας στην κατηγορία εντός έδρας ματς με τον Αστέρα Καβάλας. Οι «κοκκινόμαυρες» χρειάζονται πάση θυσία το ροζ φύλλο για να μην μπλεχτούν σε περιπέτειες καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα βρεθούν στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.
Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι φταίει και η Αρτεμις από το εντυπωσιακό ξεκίνημα που πραγματοποίησε βρέθηκε μέχρι και να κινδυνεύει. Το ματς με τον Αστέρα, στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου θεωρείται κομβικό. Οι Βολιώτισσες στην πρώτη αγωνιστική είχαν καταφέρει να φύγουν με το «διπλό» από την Καβάλα, ωστόσο πλέον σε τίποτα δεν θυμίζουν την ομάδα εκείνη των πρώτων αγωνιστικών που έδειχνε ικανή ακόμη και να πρωταγωνιστήσει. Με το ηθικό να βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα, τις τελευταίες επτά αγωνιστικές έχουν γνωρίσει έξι ήττες και έχουν κερδίσει μόνο τον ουραγό Αριστοτέλη Φλώρινας.
Η «κατηφόρα» ξεκίνησε από την πρώτη εντός έδρας ήττα σε ένα ντέρμπι κορυφής τότε, αφού η Αρτεμις βρισκόταν στην πρώτη θέση, από τον ΑΟ Σερρών. Από τις 26 Νοεμβρίου δηλαδή έχει αρχίσει η καθοδική πορεία και δυστυχώς από τότε δεν φαίνεται τουλάχιστον από την εικόνα των αγώνων να έχει αλλάξει τίποτα…

Στο κοκκινόμαυρο συγκρότημα ελπίζουν το νέο ξεκίνημα να γίνει από τον αγώνα της Κυριακής απέναντι στον Αστέρα Καβάλας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου