ΤΟΠΙΚΑ

Συνέχεια στο θετικό ξεκίνημα θέλουν ΝΟΒΑ και Ο.Υ.Κ.

συνέχεια-στο-θετικό-ξεκίνημα-θέλουν-ν-851206
Συνέχεια στο θετικό ξεκίνημα επιθυμούν οι δυο ομάδες πόλο που εκπροσωπούν την πόλη μας στην Α2 κατηγορία. Να θυμίσουμε ότι η νεοφώτιστη ομάδα του Ο.Υ.Κ. Βόλου πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, πετυχαίνοντας παράλληλα και την πρώτη του νίκη στην ιστορία της, αγωνιζόμενη στην Α2 κόντρα στην Κέρκυρα, ενώ από την άλλη ο ΝΟΒΑ έδειξε την δυναμική του ενάντια στην ΧΑΝΘ στο Ποσειδώνιο της Θεσσαλονίκης.
Ικανοποίηση στο ΝΟΒΑ
Εχοντας σε αρκετά καλή μέρα σχεδόν όλους του πολίστες του και με τους νέους της ομάδας να αρπάζουν την ευκαιρία που τους δόθηκε, ο ΝΟΒΑ έφυγε νικητής από το Ποσειδώνιο και ο Μανόλης Παπαευαγγέλου μπορεί να δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος. Σύμφωνα με τον αρχιτέκτονα του ΝΟΒΑ που μίλησε στον «Τ», η ομάδα βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό δρόμο: «Ολοι οι παίκτες αγωνίζονται με όρεξη. Επίσης θετικότατο στοιχείο αποτελεί και η χρησιμοποίηση των νεαρότερων παικτών της ομάδας που είχαν πολύ καλή απόδοση, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος», τόνισε ο κ. Παπαευαγγέλου.
Οσον αφορά τώρα στο ενδεχόμενο ο ΝΟΒΑ να είναι φαβορί για την άνοδο ,ο Βολιώτης τεχνικός απαντά πως στόχος του Ομίλου είναι να πρωταγωνιστεί αλλά υπάρχουν πολλές ομάδες οι οποίες είναι αρκετά ισχυρές , έχουν ενισχυθεί και έχουν την εμπειρία όπως η Χαλκίδα, η Κέρκυρα και η Πάτρα: «Η πρώτη αγωνιστική δεν μπορεί να μας οδηγήσει σε συμπεράσματα. Ασφαλή συμπεράσματα θα υπάρχουν μετά την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος στον Β γύρο», καταλήγει ο Μανόλης Παπαευαγγέλου.
Ο ΝΟΒΑ επανέρχεται στην αγωνιστική κίνηση και πάλι την Κυριακή. Αυτή την φορά θα υποδεχθεί τη Λάρισα στο κολυμβητήριο του Βόλου. Να σημειωθεί ότι η ομάδα της Λάρισας βάσει τερμάτων βρίσκεται στην 2η θέση, αφού επιβλήθηκε του Ιωνικού με 11-7 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Κρατούν χαμηλά τους τόνους στον Ο.Υ.Κ.

Παρά την πολύ μεγάλη νίκη επί της Κέρκυρας στην πρεμιέρα, στον Ο.Υ.Κ. κρατούν χαμηλά τους τόνους. Για την δυσκολία στον φετινό μαραθώνιο μίλησε και ο προπονητής της ομάδας του Ο.Υ.Κ. Βόλου και όπως χαρακτηριστικά σχολίασε, «θα υπάρξει πραγματικά σκοτωμός σχετικά με τις θέσεις που αφορούν είτε την άνοδο είτε τον υποβιβασμό των συλλόγων στην Α2 κατηγορία». Οι νεοφώτιστοι που τράβηξαν τα βλέμματα επάνω τους μετά την νίκη του Σαββάτου καλούνται πλέον να ακολουθήσουν ένα δύσκολο και επίπονο πρόγραμμα αφού την Κυριακή αγωνίζονται κατ’ αρχήν ενάντια στον ΟΦΗ στην Κρήτη στη συνέχεια υπάρχει η εμβόλιμη αγωνιστική, αφού την Τετάρτη ο Ο.Υ.Κ. υποδέχεται τον Ιωνικό Νικαίας και το Σάββατο υπάρχει το τοπικό ντέρμπι ενάντια στο ΝΟΒΑ. Στα αγωνιστικά προβλήματα τον προπονητή Νίκο Μαμούρη απασχολεί μόνο η απουσία του φουνταριστού Κώστα Ζουμπουλιά.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου