ΤΟΠΙΚΑ

Εκρυβε μέσα στο σπίτι του 350 δόσεις ηρωίνης

εκρυβε-μέσα-στο-σπίτι-του-350-δόσεις-ηρωί-851206
Με 24,53 γραμμάρια ηρωίνης που αντιστοιχούν σε 350 δόσεις, συνελήφθη ένας 30χρονος που κατοικεί στην περιοχή της Ανακασιάς προχθές το βράδυ. Ο 30χρονος, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, παρακολουθούνταν εδώ και μερικές μέρες από τους αστυνομικούς. Προχθές το βράδυ οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών πραγματοποίησαν νομότυπη έρευνα στην οικία του δράστη, παρουσία δικαστικού, και εντόπισαν δύο ποσότητες ηρωίνης σε νάιλον συσκευασία, συνολικού βάρους 24,53 γραμμαρίων, όπως και οκτώ δισκία ναρκωτικών χαπιών. Παράλληλα βρέθηκαν αρκετά υλικά συσκευασίας ηρωίνης, ενώ κατασχέθηκαν 1840 ευρώ, ως προερχόμενα από την εμπορία των ναρκωτικών, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο, ως μέσο διευκόλυνσης.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες στην Εισαγγελέα υπηρεσίας, η οποία άσκησε σε βάρος του δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για αγορά, κατοχή, πώληση και χρήση ναρκωτικών ουσιών και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στην Ανακρίτρια Βόλου.
* Στο μεταξύ, χθες στις 10.30 το πρωί, στο Βόλο, συνελήφθη ένας 44χρονος, καθώς μετά από κατ’ οίκον έρευνα βρέθηκαν δύο ποσότητες ινδικής κάνναβης σε χάρτινη συσκευασία, συνολικού βάρους 39,64 γραμμάρια. Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και ο δράστης θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον της Εισαγγελέως Υπηρεσίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου