ΤΟΠΙΚΑ

Συνελήφθη 25χρονος με 7.500 δόσεις ηρωίνης

συνελήφθη-25χρονος-με-7-500-δόσεις-ηρωίνης-851206

Εφτάμισι χιλιάδες δόσεις ηρωίνης (!)σκόπευε να ρίξει στις πιάτσες των τοξικομανών του Βόλου νεαρός Αλβανός, αλλά συνελήφθη μετά από την αξιοποίηση πληροφοριών και το στήσιμο παγίδας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ποσότητα ηρωίνης, που ξεπερνά το μισό κιλό, το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ειδικότερα προχθές στις 11 το βράδυ ο 25χρονος Αλβανός υπήκοος έκλεισε ραντεβού μέσω κινητού σε αγροτική περιοχή του Στεφανοβικείου, προκειμένου να πουλήσει 300 γραμμάρια ηρωίνης σε αστυνομικό του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, αντί του ποσού των 4.500 ευρώ. Ο 25χρονος κάτοικος Καρίτσας Πιερίας, ανεπάγγελτος, εμφανίστηκε στο προκαθορισμένο ραντεβού, όπως και ο πελάτης – αστυνομικός και μετά από επέμβαση των υπολοίπων που είχαν στήσει ενέδρα συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκαν 257,8 γραμ. ηρωίνης σε νάιλον συσκευασία (από τα 300 που είχαν συμφωνηθεί), ενώ μετά από την προανάκριση που ακολούθησε της συλλήψεώς του, βρέθηκαν κοντά στην αγροτική περιοχή που είχε κλειστεί το ραντεβού επιμελώς κρυμμένη ποσότητα ηρωίνης βάρους 245,6 γραμ.

Σύμφωνα με τον συλληφθέντα, την ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους 503,4 γραμμαρίων την είχε προμηθευτεί πριν από μερικές ημέρες από ομοεθνή του προκειμένου να την προμηθεύσει σε βαποράκια – τοξικομανείς του Βόλου.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τόσο οι ναρκωτικές ουσίες, όσο κι ένα κινητό τηλέφωνο, χαρτονομίσματα αξίας 100 Ε και ένα πεντόλιρο Αγγλίας.

Ο 25χρονος, ο οποίος είναι άγνωστος στις διωκτικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, οδηγήθηκε χθες ενώπιον της Εισαγγελέως Υπηρεσίας, η οποία άσκησε σε βάρος του δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στην Ανακρίτρια Βόλου.

Σύλληψη

Στο μεταξύ προχθές στις 9 το βράδυ στην Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Βελεστίνου, άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας συνέλαβαν έναν 34χρονο μάγειρα από την Θεσσαλονίκη, καθώς σε έρευνα που έγινε στο Ι.Χ. που οδηγούσε, βρέθηκε ποσότητα χασίς βάρους 8,8 γραμ.

Απολογία

Στο μεταξύ σήμερα θα απολογηθεί στην Ανακρίτρια Βόλου ο 30χρονος από την Ανακασιά, που συνελήφθη με 24,53 γραμμάρια ηρωίνης που αντιστοιχούν σε 350 δόσεις.

Ο 30χρονος, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, παρακολουθούνταν εδώ και μερικές μέρες από τους αστυνομικούς. Την Τρίτη το βράδυ οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών πραγματοποίησαν νομότυπη έρευνα στην οικία του δράστη παρουσία δικαστικού και εντόπισαν δύο ποσότητες ηρωίνης σε νάιλον συσκευασία, συνολικού βάρους 24,53 γραμμαρίων, όπως και οκτώ δισκία ναρκωτικών χαπιών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου