ΑΡΧΙΚΗ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέες τάσεις κίνησης οχημάτων με εναλλακτικά καύσιμα

Ημερίδα στο Βόλο την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου

Το Ινστιτούτο ΙΔΕΕΑ οργανώνει Ενημερωτική Τεχνική Ημερίδα με θέμα: «Νέες τάσεις κίνησης οχημάτων με εναλλακτικά καύσιμα Φυσικό Αέριο – Μοχλός Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας».

Συν-διοργανωτές στην προσπάθεια αυτή είναι και ο ΣΙΣΑΜ (Σύλλογος Ιδιοκτητών Μηχανικών Αυτοκινήτων και Μοτοποδηλάτων), το Επιμελητήριο Μαγνησίας και η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Μαγνησίας.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί Δευτέρα 24/10/2016 και ώρα 17:00 – 21:45, στην αίθουσα διαλέξεων του Πολιτιστικού Κέντρου Ν. Ιωνίας Μανδηλαρά & Σταδίου, στην πόλη του Βόλου.

Σκοπός της ημερίδας είναι η ανάπτυξη και η διάδοση του Φυσικού Αερίου κίνησης – FISIKON με την εξάπλωση προς όλες τις κοινωνικές ομάδες αποδέκτες, όπως των επισκευαστών αυτοκινήτου που θα έχουν την ευκαιρία να πειστούν για τα πλεονεκτήματα και τα οικονομικά οφέλη από τη χρήση του Φυσικού Αερίου Κίνησης.

Το πρόγραμμα της ημερίδας ιδιαίτερα προσεγμένο, όπως πάντα από τα στελέχη του Ινστιτούτου ΙΔΕΕΑ, περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες όπως:

Φυσικά και χημικά χαρακτηριστικά, Ιδιότητες. Τι είναι το CNG, LNG, Κρυογονική κατάσταση φυσικού αερίου, Σύγκριση της ενέργειας μεταξύ NG, CNG και LNG με τη βενζίνη και το ντίζελ και PLG. Σύγκριση του κόστους μεταξύ των προαναφερόμενων καυσίμων, περιβαλλοντικά και οικονομικά οφέλη.

Περισσότερες πληροφορίες για την ημερίδα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο www.tosynergeio.gr.

Χορηγός επικοινωνίας η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ