ΤΟΠΙΚΑ

Τον αγώνα της Δευτέρας με την Καλαμάτα… και την ενίσχυση σκέφτονται στη Νίκη

τον-αγώνα-της-δευτέρας-με-την-καλαμάτα-851206

Στον αγώνα της Δευτέρας και στην ενίσχυση με έμπειρους και έτοιμους παίχτες έχουν όλοι το μυαλό τους στη Νίκη, παρά το γεγονός ότι χθες παρ ολίγο και από λάθος συνεννόηση θα προέκυπτε πρόβλημα με προσφυγή ενός από τους βασικούς παίχτες της ομάδας. Μια νέα προσφυγή πάντως αποφεύχθηκε και όλοι στην ομάδα θέλουν επιστροφή στις επιτυχίες το απόγευμα της Δευτέρας στο

Πανθεσσαλικό (5 μ.μ ΕΤ3) με αντίπαλο την Καλαμάτα . Από το παιχνίδι της Δευτέρας θα απουσιάσει μόνο ο Δημήτρης Μαρκομιχάλης, ενώ σε σχέση με το προηγούμενο ματς επιστρέφουν ο Δημήτρης Μπαλάφας και ο Πρέντραγκ Σίμιτς, ενώ είναι αβέβαιο αν σήμερα γίνουν νέες μεταγραφές και είναι έτοιμα και τα δελτία, πράγμα δύσκολο να αγωνιστούν την Δευτέρα. Νέο πρόσωπο πάντως μπορεί να είναι ο Ούγγρος Τάμας Γκιόροκ, ενώ τελειωμένη υπόθεση είναι και η μεταγραφή του Πορτογάλου αμυντικού Ίβο Αφόνσο που προέρχεται από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας και έτσι δε θα χρειαστεί περίοδο προσαρμογής στην Ελλάδα. Επίσης ο έτερος Πορτογάλος Λουίς Βούζελα που αγωνίζεται στα χαφ αναμένεται και αυτός να αποκτηθεί, ενώ καλές εντυπώσεις αφήνει στις προπονήσεις ο νεαρός Αργεντίνος Γκουστάβο Αρτσε. Ο προπονητής Γιώργος Φοιρός είναι σε συνεχή επαφή με τη διοίκηση της ομάδας για τα μεταγραφικά θέματα, ενώ η διοίκηση από την πλευρά της θα κάνει τα αδύνατα δυνατά εκτός από τις μεταγραφικές κινήσεις να δώσει και χρήματα στους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές. Στα μεταγραφικά πάντως μετά τις μεταγραφές των Ζέζελ , Τζουλιάνο και Γκιόροκ και το ενδιαφέρον για Πορτογάλους και Αργεντίνους λέγεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον και για Έλληνες για τους οποίους πάντως επικρατεί πλήρης μυστικότητα, αν και ακούστηκαν κάποια ονόματα παικτών που έχουν περάσει από τη Νίκη όπως του Πέτρου Κοντέων και του Στέλιου Τσιαντούλη, ενώ χθες δοκιμάστηκε ένας ερασιτέχνης από τη Λάρισα.

Στο αγωνιστικό μέρος η τεχνική ηγεσία ρίχνει μεγάλο βάρος στον αγώνα της Δευτέρας, αφού θεωρείται καθοριστικός για τη συνέχεια και η ομάδα θέλει μια αγωνιστική πριν τη λήξη του Α’ γύρου να ανέβει βαθμολογικά και κυρίως ψυχολογικά, ώστε στο 2ο μισό του πρωταθλήματος να δείχνει διαρκώς το καλό της πρόσωπο. Η ομάδα με τον Γιώργο Φοιρό στο τιμόνι θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα και να σπάσει το αρνητικό σερί που έχει στα εκτός έδρας παιχνίδια. Για τη Νίκη η επόμενη τετράδα αγώνων είναι μια μεγάλη ευκαιρία για αγωνιστική και κυρίως βαθμολογική ανάκαμψη, αφού από τα τέσσερα παιχνίδια τα τρία είναι στο Πανθεσσαλικό με ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία (Καλαμάτα, Πανσερραϊκός, Θρασύβουλος) και υπάρχει και ένα εκτός έδρας στη Βέροια.

*H πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλλε στη Νίκη Βόλου χρηματική ποινή 2.500 ευρώ για δημόσιες δυσμενείς κρίσεις κατά του διαιτητή του αγώνα Νίκη Βόλου-Προοδευτική στις (26/11/2006).

Ανακοίνωση των Blue Angels

Κάλεσμα στους φιλάθλους της Νίκης κάνουν μέσω ανακοίνωσης τους οι Blue Angels για το Δευτεριάτικο παιχνίδι με την Καλαμάτα. Συγκεκριμένα αναφέρουν: «Φίλοι της αγαπημένης μας Νικάρας. Ολη η χρονιά παίζεται σε αυτό το ματς. Εμείς οι Νικιώτες ήμασταν πάντα δίπλα στα δύσκολα για την ομάδα μας. Πρέπει τη Δευτέρα όλοι να βρεθούμε στο Πανθεσσαλικό. Ο,τι και να κάνουμε και όποια και να είναι τα συναισθήματα για την ομάδα μας. Αυτό το ματς δεν πρέπει να χαθεί με τίποτα και πρέπει να το πάρουμε πάση θυσία. Ολοι στο Πανθεσσαλικό τη Δευτέρα λοιπόν για να τελειώσουμε αυτό το ματς».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου