ΤΟΠΙΚΑ

Ληστεία σε βάρος 89χρονης στην Ανάβρα χθες το βράδυ

ληστεία-σε-βάρος-89χρονης-στην-ανάβρα-χ-67988

Συνελήφθησαν, σήμερα τις μεταμεσονύχτιες ώρες στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου και συγκεκριμένα στις Αλυκές, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βόλου, τέσσερα άτομα, από τα οποία 3 ημεδαποί (δύο άνδρες και μία γυναίκα), καθώς και ένας αλλοδαπός, για ληστεία σε βάρος 89χρονης στην Ανάβρα.

Ειδικότερα, χθες γύρω στις 22:00 οι δύο από τους δράστες εισήλθαν από ανασφάλιστο παράθυρο στο εσωτερικό της οικίας της ηλικιωμένης και αφού την ακινητοποίησαν, ασκώντας σωματική βία, αφαίρεσαν από κομοδίνο υπνοδωματίου το χρηματικό ποσό των πέντε ευρώ. Ακολούθως, επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο όπου τους ανέμεναν οι συνεργοί τους και διέφυγαν.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό του οχήματος και τη σύλληψη των δραστών.

Το αφαιρεθέν από την οικία χρηματικό ποσό των πέντε ευρώ βρέθηκε και κατασχέθηκε, ενώ επιπλέον, κατασχέθηκε και το προαναφερόμενο αυτοκίνητο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου