ΤΟΠΙΚΑ

Αυτοκίνητο εντοπίστηκε σε θαλάσσια περιοχή των Αλυκών

αυτοκίνητο-εντοπίστηκε-σε-θαλάσσια-π-851206

Συναγερμός χθες το απόγευμα στις Λιμενικές Αρχές του Βόλου και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, όταν βρέθηκε αυτοκίνητο μέσα στη θάλασσα, στην περιοχή των Αλυκών και συγκεκριμένα στον κόλπο πίσω από το εστιατόριο «Μιμίκος». Η υπόθεση όμως περιπλέκεται, καθώς ο 29χρονος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου είχε βρεθεί το πρωί κοντά στον χώρο, ημίγυμνος… Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η κατάθεση του 29χρονου, ο οποίος έχει κληθεί σήμερα το πρωί στο Λιμεναρχείο Βόλου, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για το περίεργο περιστατικό…
Συγκεκριμένα χθες το πρωί ο 29χρονος κάτοικος της περιοχής Βελεστίνου εντοπίστηκε από περιοίκους ημίγυμνος να περιφέρεται στην περιοχή των Αλυκών. Αμέσως κλήθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, η οποία κατέφθασε στο σημείο, ενώ ο 29χρονος λέγοντας ασυναρτησίες είπε ότι δέχθηκε την επίθεση άγνωστων ατόμων, οι οποίοι του έκλεψαν το αυτοκίνητο και τα ρούχα.
Ο 29χρονος οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, προκειμένου να καταθέσει για το περιστατικό, χωρίς όμως να μπορέσει να βοηθήσει τους αστυνομικούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα όσα έλεγε δεν είχαν λογική σειρά. Οι αστυνομικοί στη συνέχεια κάλεσαν τους οικείους του, προκειμένου να τον μεταφέρουν στον τόπο διαμονής του.
Χθες στις 5 το απόγευμα, το «100» δέχθηκε τηλεφώνημα από άτομο που ψάρευε στην περιοχή των Αλυκών ότι είδε στη θάλασσα, να έχει πέσει αυτοκίνητο. Αμέσως ειδοποιήθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, αλλά και αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, η οποία έσπευσαν στο σημείο. Παράλληλα δύτης βούτηξε στην θαλάσσια περιοχή, προκειμένου να εντοπίσει πιθανόν πτώμα, αλλά και να συγκεντρώσει στοιχεία που αφορούσαν το βυθισμένο αυτοκίνητο.
Από τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου διαπιστώθηκε, ότι το όχημα ανήκε στον 29χρόνο, που το πρωί είχε εντοπιστεί από τους αστυνομικούς στην ίδια περιοχή. Από την θαλάσσια έρευνα δεν διαπιστώθηκε αν το αυτοκίνητο είχε κλαπεί.
Λόγω της προχωρημένης ώρας των ερευνών δεν κατέστη δυνατό να ανασυρθεί το όχημα, ενώ ο 29χρονος έχει κληθεί να καταθέσει για το περιστατικό στις Λιμενικές αρχές που διεξάγουν την προανάκριση.
Ωστόσο, όπως προκύπτει από τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις αστυνομικών και λιμενικών, το πιθανότερο είναι ο 29χρονος να έπεσε με το αυτοκίνητο στη θάλασσα και δε θέλησε να το πει για διάφορους λόγους…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου