ΤΟΠΙΚΑ

Ικανοποιητική εμφάνιση του Ο.Υ.Κ. στα Τρίκαλα

ικανοποιητική-εμφάνιση-του-ο-υ-κ-στα-τρ-851206

Με 15μελή ομάδα αντιπροσωπεύθηκε ο Ο.Υ.Κ. στη Χειμερινή Ημερίδα προαγωνιστικών κατηγοριών που έγινε υπό την αιγίδα της ΚΟΕ στο κολυμβητήριο των Τρικάλων το προπερασμένο Σαββατοκύριακο. Η βολιώτικη ομάδα δεν παρατάχθηκε πλήρης λόγω πολλών απουσιών αθλητών – τριών του, δεδομένων των ιώσεων που επικρατούν αυτή την εποχή και ταλανίζουν την αθλητική κοινότητα. Ωστόσο η εμφάνιση της ομάδας του Ο.Υ.Κ. επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά τη δουλειά σε βάθος που επιτελείται στις κολυμβητικές υποδομές του Ομίλου και άφησε υποσχέσεις για το μέλλον του Συλλόγου.
Ο Ο.Υ.Κ. κατέκτησε 3 χρυσά μετάλλια με τους Μαρασλή Α. (200 ΜΑ), Χατζηγούλα Μάριο (100Πετ) και Μαρινάγη Γιώργο (100Ελ.), 5 αργυρά με τους Γιαννούλη Μαρία (50Πρ.), Μαρινάγη Γ. (50-200 Ελ.) Χατζηγούλα Μάριο (50Πετ. – 200 ΜΑ) και 3 χάλκινα με τους Παπαναστασίου Κων/νο (50Πρ.), Μαρασλή Α. (100Πετ.), Ιωαννίδη Γιάννη (50Πετ.). Στο σύνολο κατέκτησε 11 μετάλλια.
Ακόμη είχε 4 τέταρτες με τους Γιαννούλη Μ., Μαρασλή Α., Αρμενάκη Β. και Ιωαννίδη Γιάννη, 3 πέμπτες με τις Πετσιώτη Β., Καλιτζαίο Α. και Πέτση Α., έκτη με την Πετσιώτη Β., 3 έβδομες με τους Καραΐσκο, Κ. Καλιτζαίο Α. και Πέτση Α. 3 όγδοες με τους Παπαναστασίου Κ. Καραΐσκο Κ., Αρμενάκη Β. ενώ βελτίωσαν τις επιδόσεις τους όλοι οι αθλητές και αθλήτριες που έλαβαν μέρος.
Την ομάδα αποτέλεσαν οι αθλητές Αργύρης, Αρμενάκης, Ιωαννίδης, Καλιτζαίος, Καραΐσκος, Μαρασλής, Μαρινάγης, Παπαναστασίου, Πέτσης, Πρέκας, Χατζηγούλας και οι αθλήτριες Αθανασοπούλου, Γιαννούλη και Πετσιώτη.
Την ομάδα συνόδευσαν η προπονήτρια Ε.Σακελάρη και ο έφορος κ. Γ. Κόταλης καθώς και γονείς αθλητών.
Ο Πρόεδρος κ. Ι. Αντωνόπουλος και το Δ.Σ. συγχαίρουν την προαγωνιστική ομάδα κολύμβησης και εύχονται υγεία στα παιδιά και πάντα πολλές επιτυχίες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου