ΤΟΠΙΚΑ

Εμβολιάστηκαν ωφελούμενοι και προσωπικό του ΚΔΗΦ ΑμεΑ Βόλου

εμβολιάστηκαν-ωφελούμενοι-και-προσω-678412

Με δεδομένο ότι τα άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις έχουν τεθεί σε προτεραιότητα από την εθνική εκστρατεία εμβολιασμού για τον εμβολιασμό κατά του ιού Covid-19, στις 5 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ασφάλεια ο εμβολιασμός ωφελουμένων και προσωπικού του Κέντρου Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ.

Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και διαμορφώνοντας, καταλλήλως, τον χώρο που επιλέχθηκε για τον εμβολιασμό, το προσωπικό της Κινητής Μονάδας Υγείας της Λάρισας προέβη στον εμβολιασμό τους.

«Αποτελεί υψίστης σημασίας να θωρακιστούν οι κοινωνικές δομές που, εν καιρώ πανδημίας, βρίσκονται στην “πρώτη γραμμή” ώστε να δημιουργηθεί και πάλι κλίμα ασφάλειας και να λαμβάνουν απρόσκοπτα τις υπηρεσίες που δικαιούνται οι ωφελούμενοί τους», επισημαίνεται από τους υπευθύνους της Δομής.

Το ΚΔΗΦ ΑμεΑ απευθύνει ιδιαίτερες ευχαριστίες στην ΚΟΜΥ Λάρισας για τη διενέργεια των εμβολιασμών και την άριστη συνεργασία καθώς και στο προσωπικό του ΕΚΑΒ Βόλου για τη διάθεση ασθενοφόρου κατά τη διάρκεια των εμβολιασμών ώστε, σε περίπτωσης ανάγκης, να παραχθούν οι πρώτες βοήθειες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου