ΤΟΠΙΚΑ

Νέος Διευθυντής Αγροτικής Ανάπτυξης

νέος-διευθυντής-αγροτικής-ανάπτυξης-851206

Παρουσιάστηκε χθες στους Τμηματάρχες της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης από τον αρμόδιο Αντινομάρχη Δημ. Μεργιαλή ο νέος Διευθυντής κ. Κυριάκος Μωραϊτίδης, ο οποίος μετά από δύο χρόνια επανακάμπτει σε μία γνώριμη για τον ίδιο θέση, αφού διετέλεσε διευθυντής της Αγροτικής Ανάπτυξης επί οκτώ συνεχή χρόνια και με ευδόκιμη, κατά κοινή ομολογία, θητεία στην παραγωγή έργου μέσα από την παραπάνω νευραλγική θέση της Νομαρχίας.
Ο κ. Μεργιαλής, παρουσιάζοντας τον κ. Μωραϊτίδη, είπε πως με απόφαση του Νομάρχη έγινε η τοποθέτησή του από τη Διεύθυνση Εγγείων Βελτιώσεων (ΥΕΒ) στη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης, ανανεώνοντας παράλληλα τη θητεία του για άλλα τρία χρόνια, μέχρι το 2010.
Στην παρουσίαση του νέου Διευθυντή Αγροτικής Ανάπτυξης ήταν παρόντες οι τμηματάρχες της Διεύθυνσης Ηλ. Λέτσιος (Σχεδιασμού), Ζ.Κυρίτσης (Γεωργικών Εφαρμογών), Παρή Καλαβριώτου (Νέων Αγροτών), Γιώτα Χειλάκη (Φωτοπροστασίας), Κ.Παπαλεξανδρής, Σωτ. Μαργαριτόπουλος (Κτηνοτροφίας) και Νίκος Λιανός (Πολιτικής Γης και Αναδασμού).
Στις άμεσες προτεραιότητες της υπηρεσίας, όπως επισημάνθηκε, είναι να προωθηθούν εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν με την καταβολή των αποζημιώσεων στους δικαιούχους παραγωγούς που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα νιτρορύπανσης. Πρόκειται για 1.900 συνολικά παραγωγούς, τα ονόματα των οποίων, μετά από αστραπιαίες ενέργειες του Νομάρχη, έχουν περάσει σε on-line σύνδεση με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, μέσω της ΑΝΕΜ, με αποτέλεσμα να εκφράζονται βάσιμες ελπίδες έτσι θα καταστεί εφικτή η πληρωμή των αγροτών, μέχρι τα μέσα Μαρτίου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου