ΤΟΠΙΚΑ

ΠΑΟ – Ξάνθη και Λάρισα – ΠΑΣ οι “4” του Κυπέλλου

παο-ξάνθη-και-λάρισα-πασ-οι-4-του-κ-851206

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έφθασαν στην παράταση χθες και ο Ολυμπιακός ήταν το θύμα της έκπληξης, αφού ο ΠΑΣ Γιάννινα τον άφησε εκτός τετράδας του κυπέλλου Ελλάδας.
Ο ΠΑΣ έγραψε ιστορία! Με παλικαρίσιο τρόπο απέκλεισε τον Ολυμπιακό και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει τη Λάρισα. Ο ΠΑΣ ηττήθηκε με 2-1, αλλά το υπέρ του 2-0 του πρώτου αγώνα του χάρισε τη μεγαλειώδη πρόκριση, απέναντι σε έναν μέτριο Ολυμπιακό που χάνει και το δεύτερο από τους τρεις φετινούς στόχους του.
Έτσι ο Ολυμπιακός μένει για πρώτη φορά στην ιστορία του εκτός Κυπέλλου από ομάδα κατώτερης κατηγορίας από την Α΄ Εθνική. Παράλληλα είναι η τρίτη φορά που ο Ολυμπιακός δεν καταφέρνει να ανατρέψει στην έδρα του σκορ 2-0, με το οποίο ηττήθηκε σε πρώτο ματς. Οι άλλες δύο φορές ήταν απέναντι στον ΟΦΗ και τον Ηρακλή.
Ο ΠΑΟ εκεί που έδειχνε ότι βάδιζε σε άνετη πρόκριση, ένα γκολ του ΠΑΟΚ τον ανάγκασε σε παράταση.
Λάρισα και Ξάνθη έκλεισαν χθες από νωρίς θέση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ΑΕΛ με τα δύο γκολ του Κόσλεϊ επικράτησε 2-0 της Κέρκυρας στο «Αλκαζάρ» στη ρεβάνς του 0-0, ενώ η Σκόντα με γκολ του Μπάρκογλου νίκησε 1-0 στα Πηγάδια τον Ηλυσιακό στον επαναληπτικό του υπέρ της 2-0 στην Αθήνα. Λάρισα και Ξάνθη περίμεναν έτσι τους αντιπάλους τους στην τετράδα.

(Ημιτελικοί)
Παναθηναϊκός- Ξάνθη(28/2 και 18/4)
Λάρισα- ΠΑΣ Γιάννινα(28/2 και 18/4)
*Ο τελικός στις 5 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου