ΤΟΠΙΚΑ

Ορίστηκε το νέο Υπηρεσιακό Συμβούλιο της ΝΑΜ

ορίστηκε-το-νέο-υπηρεσιακό-συμβούλιο-851206

Με προχθεσινή απόφαση του Νομάρχη Μαγνησίας κ. Απ. Παπατόλια ανασυγκροτήθηκε το Υπηρεσιακό Συμβούλιο της ΝΑΜ με τα τρία μη αιρετά μέλη του.
Ειδικότερα με απόφαση του Νομάρχη τοποθετούνται ως τακτικά μέλη του Υπηρεσιακού Συμβουλίου οι Κυριάκος Μωραϊτίδης Δ/ντής της Υπηρεσίας Εγγείων Βελτιώσεων και από χθες Δ/ντής Αγροτικής Ανάπτυξης, Σπυριδούλα Παπακώστα από τη Διεύθυνση Διοικητικού και ο Θανάσης Γερογιάννης από τη Διεύθυνση Πολιτικών Δικαιωμάτων. Ως αναπληρωματικά μέλη με την ίδια απόφαση του Νομάρχη Μαγνησίας ορίστηκαν οι κ.κ. Λάζος και Στεριανός από τη Διεύθυνση Βιομηχανίας και Περιβάλλοντος αντίστοιχα.
Στην ίδια απόφαση του Νομάρχη ορίζεται επίσης ως εισηγητής των θεμάτων του Υπηρεσιακού Συμβουλίου ο Διευθυντής Διοικητικών Υπηρεσιών της Νομαρχίας κ. Κ. Παπακώστας.
Σημειώνεται πως με απόφαση του Νομάρχη Μαγνησίας αναμένεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες να συγκληθεί το Υπηρεσιακό Συμβούλιο προκειμένου να προχωρήσει στην κάλυψη των κενών των Διευθυντών και των τμηματαρχών των επιμέρους Διευθύνσεων της ΝΑΜ.
Ήδη έχουν προκύψει διάφορα κενά, τα οποία θα πρέπει να καλυφθούν μέσα στους επόμενους μήνες, όπως είναι η Διεύθυνση Πολεοδομίας, η Δ/νση Τοπογραφικής Υπηρεσίας (μετά την τοποθέτηση του κ. Παπαδέλη ως συμβούλου του Νομάρχη), του Διευθυντή Πρόνοιας που συνταξιοδοτείται κ.ο.κ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου