ΤΟΠΙΚΑ

Ο Αλέκος και ο Θανάσης…

ο-αλέκος-και-ο-θανάσης-851206

Χθες μερίδα του τοπικού αντιπολιτευόμενου Τύπου επιχείρησε, για προφανείς σκοπούς, να μεγεθύνει ένα περιστατικό που συνέβη προχθές το μεσημέρι έξω από το γραφείο του Δημάρχου Βόλου, εκεί όπου ο ιδιαίτερος γραμματέας του νέου Δημάρχου δεν επέτρεψε την είσοδο στο γραφείο του Δημάρχου του τοπικού παράγοντα του ΠΑΣΟΚ, του Θανάση Παπαγιάννη.
Ο στόχος των εμπνευστών της δημοσιογραφικής “αποκάλυψης” προφανής. Ηθελαν να καταδείξουν ότι στη “νέα τάξη πραγμάτων “ στο Δήμο ο επικεφαλής σύρεται από τις διαθέσεις και τις υπόγειες διαδρομές των γνωστών κομματικών παραγόντων του ΠΑΣΟΚ, που δεν διαθέτουν πλέον την έξωθεν καλή μαρτυρίαν της συντριπτικής πλειονότητας των πολιτών.
Αυτό άλλωστε ήταν και το μόνιμο μοτίβο τους και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Εκεί όπου ο έμπειρος Αλέκος Βούλγαρης κατόρθωσε να μείνει μακριά από όλους εκείνους τους κομματικούς, η παρουσία των οποίων μπορούσε να δημιουργήσει αρνητικούς συνειρμούς σε μία μερίδα αναποφάσιστων ψηφοφόρων και οι οποίοι με τη ψήφο τους μπορούσαν να γείρουν την πλάστιγγα των εκλογών προς τον υποψήφιο της Ν.Δ.
Είναι όμως απορίας άξιον γιατί οι αντιπολιτευόμενες γραφίδες “σήκωσαν” το προχθεσινό επεισόδιο, που μάλλον τιμή περιποιεί για τον Αλέκο Βούλγαρη, παρά ψόγο για τη στάση του στον ένα μήνα παρουσίας του στο Δήμο. Και αυτό γιατί η προχθεσινή του ενέργεια έχει και σημειολογικό περιεχόμενο, αφού έρχεται να υποδηλώσει την πρόθεση του επικεφαλής να απαλλαγεί, στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό, από τα γνωστά βαρίδια του κόμματός του, που μάλλον ζημιά κάνουν, παρά ουσιαστικό έργο προσφέρουν στο Δήμο και στην πόλη

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου