ΤΟΠΙΚΑ

Σχόλια – Ειδήσεις – Παράπονα – Επιστολές

σχόλια-ειδήσεις-παράπονα-επιστο-851206

Αδιαφορία
για το Οξυγόνο

Συναντήσαμε χθες στην οδό Ιωλκού έναν αξιοσέβαστο συμπολίτη, ο οποίος με παράπονο μας ανέφερε ότι σχεδόν ολόκληρη η συνοικία Οξυγόνο θυμίζει βομβαρδισμένη περιοχή, αφού τα πεζοδρόμιά της μετά τις εργασίες της ΔΕΥΑΜΒ για την αλλαγή δικτύου παραμένουν σε άθλια κατάσταση. «Επισκέφθηκα τον τεχνικό διευθυντή κ. Κουτσιφέλη, ο οποίος μου ζήτησε να του πάω σημειώματα με τα συγκεκριμένα σημεία όπου υπάρχουν ζημιές. Πήγα πέντε έως δέκα φορές σημειώματα για τη γωνία Παγασών και Δημάρχου Γεωργιάδου, Αχιλλέως και Δημάρχου Γεωργιάδου, Καποδιστρίου και Δημάρχου Γεωργιάδου, Αναλήψεως και Παγασών, Γλάδστωνος και Μαγνήτων, εδώ και αρκετό καιρό αλλά τα πεζοδρόμια παραμένουν στην ίδια άθλια κατάσταση.» Έτσι είναι κύριοι, άμα δε δίνετε σημασία στα σημειώματα των πολιτών, θα διαβάζετε τα σημειώματα στις εφημερίδες. Αν και πάλι δεν αναλαμβάνετε δράση, θα τα διαβάζετε και θα τα ξαναδιάβαζετε μέχρι να τα αποστηθίσετε.
Χ.Μ.

Διαμαρτυρία για τα φορτηγά

Εύλογα διαμαρτύρονται οι κάτοικοι στην περιοχή Δημάρχου Γεωργιάδου και Δεληγιώργη, αφού όπως λένε στη γειτονιά τους παρκάρουν πολλά μεγάλα φορτηγά και αναστατώνουν τους περιοίκους από το θόρυβο και τα καυσαέρια. Ας μην ξεχνάμε ότι για να ζεσταθεί ένα μεγάλο φορτηγό τις πρωινές ώρες χρειάζεται χρόνο, με αποτέλεσμα και οι κάτοικοι να ξυπνούν απ’ τα μαύρα χαράματα και να πνίγεται η γειτονιά στο καυσαέριο. Έτσι λένε και διαμαρτύρονται. Θα έχει κάποιος αρμόδιος τη φιλοτιμία να ελέγξει την υπόθεση;
Χ.Μ.

Ηχοπετάσματα
Μπορεί ο ΟΣΕ να αποκλείει προς το παρόν την τοποθέτηση ηχοπετασμάτων, προφανώς λόγω κόστους, όμως είναι σίγουρα απαραίτητα, ειδικά σε διαβάσεις όπως της Μπότσαρη ή στη Μέτκα και στο Αλιβέρι.
Το κόστος πολλές φορές μπορεί να είναι υψηλό, αλλά πάνω από όλα οι παρεμβάσεις πρέπει να έχουν βελτιωτικό χαρακτήρα και υπό αυτή την έννοια καλό το σύστημα τηλεδιοίκησης , τα ηχοπετάσματα όμως είναι επιβεβλημένα.
Β.Κ

Αναπαλαίωση
Μία παραδοσιακή βρύση στην Αγίων Θεοδώρων έχει σχεδόν καταστραφεί και είναι κρίμα, διότι υπήρχε εκεί και εξυπηρετούσε τις ανάγκης της περιοχής πολλά χρόνια.
Τα δύο τελευταία χρόνια μάλιστα πολλές φορές κάτοικοι των Παλαιών επιχείρησαν να ζητήσουν την αναπαλαίωσή της, ωστόσο κανείς δεν ενδιαφέρθηκε.
Μήπως τελικά πρέπει να παρέμβουν έστω και τώρα οι δημοτικές υπηρεσίες για να διορθωθούν τα πράγματα;
Β.Κ

Προστασία από τις χαμηλές
θερμοκρασίες…
Με χαλκούχα σκευάσματα προτείνουν να ψεκάσουν οι ελαιοπαραγωγοί τα ελαιόδενδρά τους, προκειμένου να τα προστατέψουν από πιθανή επιδείνωση των καιρικών συνθηκών το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα
Α.Τ.

Αναθερμάνθηκε
το ενδιαφέρον…

Έχει αναθερμανθεί και πάλι το τελευταίο διάστημα το ενδιαφέρον πολλών Βολιωτών για τις μετοχές και το Χρηματιστήριο, με αρκετούς από αυτούς να προστρέχουν στις ΕΛΔΕ και να ζητούν το άνοιγμα κάποιου κωδικού…
Α.Τ.

Οι εκδηλώσεις
της Αποκριάς
Είναι πολλοί οι Βολιώτες που ζητούν να πληροφορηθούν το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων από τους Δήμους της Μαγνησίας, προκειμένου, όπως λένε, να κάνουν έγκαιρα τον οικογενειακό τους προγραμματισμό για το τριήμερο της τελευταίας Αποκριάς και της Καθαρής Δευτέρας.
Α.Τ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου