ΤΟΠΙΚΑ

Ενισχυμένη η Νίκη ξεκινά το β γύρο την Κυριακή με τον Πανσερραϊκό

ενισχυμένη-η-νίκη-ξεκινά-το-β-γύρο-την-κ-851206

Στην αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ομάδα του Πανσερραϊκού που θα γίνει την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό έχουν στραμμένη την προσοχή τους στη Νίκη που ήδη ενισχυμένη έδειξε το καλό της πρόσωπο. Την Κυριακή ίσως υπάρχουν και άλλα νέα πρόσωπα, ενώ μοναδικός στόχος είναι η νίκη.
Η τελευταία μεταγραφή για τη Νίκη, ο Λάζαρος Μουρατίδης, είναι η μοναδική ελληνική ενίσχυση και στο φετινό πρωτάθλημα μετρούσε 15 συμμετοχές κι ένα γκολ, ενώ πέρυσι με τον Αιολικό έβγαλε τη χρονιά με εννιά τέρματα σε 29 αγώνες. Ο Μουρατίδης ξεκίνησε ήδη προπονήσεις με τους «κυανόλευκους» κι εάν το δελτίο του ετοιμαστεί έγκαιρα, τότε δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στο Βόλο, στην «αυλαία» του β γύρου του πρωταθλήματος της Β Εθνικής.
Επίσης, αναμένεται να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του Βραζιλιάνου Καρβάλιο. Ο 26χρονος επιθετικός μέχρι πρότινος στη χώρα του αγωνιζόταν στην Πατίνγκα, ομάδα του Σάο Πάολο. Ο Καρβάλιο αναμένεται να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Νίκης αλλά για να εκδοθεί το δελτίο του απαιτείται να αδειάσει η θέση από τον Τσικίνιο.
Συνολικά επτά νέοι παίκτες αποκτήθηκαν από τη Νίκη Βόλου, στην προσπάθεια που καταβάλλει το συγκρότημα της Νέας Ιωνίας για να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού. Πιο συγκεκριμένα μέσα στον Ιανουάριο ήρθαν στη Νίκη ο Σλοβένος Ντράζεν Ζέζελι (31 ετών, επιθετικός δανεικός από τον Πανιώνιο), οι Βραζιλιάνοι Τζουλιάνο (30 ετών, μεσοαμυντικός) και Καρβάλιο (26 ετών, επιθετικός) από την Πατίνγκα, οι Πορτογάλοι Ίβο Ραφαέλ Αφόνσο (32 ετών, αμυντικός) και Λουϊς Βούζελα (33 ετών, μέσος) που έμειναν ελεύθεροι από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, ο Ούγγρος Τάμας Γκιόροκ (28 ετών, μέσος) από την Χέφερμαρ, ο Αργεντινός Γκουστάβο Άρτσε (28 ετών, μέσος) και ο Λάζαρος Μουρατίδης (26 ετών, επιθετικός) από τον Αιολικό.
Στον αντίποδα αποχώρησαν οκτώ παίκτες: ο Μαρκομιχάλης που κατέληξε στον Ηλυσιακό, ο Μύγας που επέστρεψε στη Δόξα Δράμας, οι Αργεντινοί Μιλιόνικο, Λόσκρι και Μασερατέσι, ο Τσέχος Βλτσεκ και ο Σλοβάκος Ντράχνο, ενώ δεν υπολογίζεται και ο Τσικίνιο που γύρισε στη Βραζιλία παρότι είχε παραχωρηθεί δανεικός από την Skoda Ξάνθη μέχρι το καλοκαίρι.
Ωστόσο, το ζήτημα των μεταγραφών θα παραμείνει «ανοικτό» για μία ακόμη εβδομάδα, μετά την απόφαση της ΕΠΟ για παράταση της μεταγραφικής περιόδου για τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λύθηκαν με αποφάσεις των Επιτροπών Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών.
Ερωτηματικό πλέον είναι και ο Θοδωρής Γκίτκος. Ο 32χρονος γκολκίπερ περιμένει από διοίκηση της Νίκης να τον εξοφλήσει, όμως από την στιγμή που η «κυανόλευκη» ΠΑΕ δεν φάνηκε συνεπής απέναντι στον Γκίτκο, κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τη συνέχεια.
Αγωνιστικά για το ματς με τον Πανσερραϊκο ερωτηματικό είναι ο Μπάμπης Πιττάκας που νοιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο. Αντίθετα ο.κ. είναι ο Ρουμελιώτης,ενώ δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα, με δεδομένο ότι επιστρέφουν από τιμωρία και οι Μπαλάφας-Κουτσογιάννης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου