ΤΟΠΙΚΑ

Χωρίς αγώνα στους “8”οι Παίδες ΕΠΣΘ

χωρίς-αγώνα-στους-8οι-παίδες-επσθ-851206

Χωρίς αγώνα περνάει στους “8” η μικτή Παίδων της ΕΠΣΘ, καθώς ευνοήθηκε από την κλήρωση που έγινε χθες στην ΕΠΟ και αφορούσε στην επόμενη φάση για τα Ενωσιακά πρωταθλήματα μικτών ομάδων, που από πέρσι έχουν μετονομασθεί σε πρωταθλήματα προεπιλογής Εθνικών ομάδων “πρωταθλητές του αύριο” και γίνονται με τη χορηγία της τράπεζας Πειραιώς.
Η μικτή ομάδα Παίδων της ΕΠΣΘ ήταν πρωταθλήτρια στο θεσσαλικό όμιλο με 4 νίκες μια ισοπαλία και μια ήττα και συνεχίζει στην επόμενη φάση μετά από αρκετά χρόνια. Η μικτή ομάδα Παίδων της ΕΠΣΘ διαθέτει πολλούς ταλαντούχους παίκτες, έχει δείξει ως ομάδα ότι έχει μέλλον και αν δεν είχε την ατυχία να παίξει και να χάσει σε ένα γήπεδο – βούρκο στα Τρίκαλα θα ήταν αήττητη, ενώ στους αγώνες του ομίλου είχε την καλύτερη άμυνα και την δεύτερη καλύτερη επίθεση.
Οι “μικροί” με την παρουσία τους και την αγωνιστικότητά τους έχουν ικανοποιήσει τον Ενωσιακό προπονητή Ηλία Κούγιαλη που πιστεύει στο ταλέντο τους και τονίζει ότι οι περισσότεροι, με σωστή δουλειά, υπομονή και επιμονή, μπορεί να κάνουν και μεγάλη ποδοσφαιρική καριέρα.
Ο Ηλίας Κούγιαλης στη δεύτερη χρονιά στο πόστο του Ενωσιακού προπονητή έχει οργανώσει τα πάντα γύρω από τις μικτές ομάδες ,έχοντας τη συμπαράσταση του προέδρου της ΕΠΣΘ Τάσου Μπατζιάκα , του Δ.Σ. της επιτροπής μικτών ομάδων και του φροντιστή Γιάννη Καρανικολάου.
Στα παιγνίδια της α φάσης του πρωταθλήματος μικτών ομάδων 9 παίκτες είχαν συμμετοχή σε όλα τα παιγνίδια, ενώ 6 (Βενιέρης, Λαγός, Γιαννόπουλος, Αρβανίτης, Παπαχρήστου, Σφάκας) δεν έχασαν ούτε λεπτό.
Στην α φάση ο προπονητής Ηλίας Κούγιαλης βασίσθηκε στους εξής νεαρούς παίκτες γεννηθέντες το 1991, ενώ ο Λαγός που ήταν από τους κορυφαίους έχει γεννηθεί το 1992, όπως και οι Μπριάζνας, Κεφαλάς.
Βενιέρης Γιάννης (Τ) (Δάφνη) (6 συμμετοχές)
Λαγός Αναστάσιος (ΓΣ.Αλμυρού ) (6 συμ.)
Γιαννόπουλος Αγγελος (Πανιώνιος) (6 συμ.)
Παπαχρήστου Αποστόλης (Ιάσων Α.Μ.) (6 συμ.)
Χολέβας Χρήστος(Αγ. Παρασκευή) (6 συμ.)
Σφάκας Αποστόλης (Ιάσων Α.Μ.) (6 συμ.)
Οικονόμου Αχιλλέας(Ιάσων Α.Μ.) (6 συμ.)
Αλεξίου Γιώργος (Δόξα Αερινού) (6 συμ.)
Αρβανίτης Διονύσης (Ακρόπολη) (6 συμ.)
Κόκκινος Γιάννης (ΑΠΟΒ) (5 συμ.)
Καράτσαλος Χρήστος (ΑΠΟΒ) (5 συμ)
Ζαρίφης Χρ. (Ν.Αθλ.Νίκης) (2 συμ.)
Δημητριάδης Δ. (Ερμής) (5 συμ.)
Κεφαλάς Αποστόλης (Τ) (Ν. Αθλ. Νίκης) (-)
Κωνσταντάκος Χρ. (ΑΠΟΒ) (1 συμ.)
Μπριάζνας Δημήτρης(Αρης Μ.) (-)
Χαρβάλας Βασίλης (Μαγνησιακός) (-)
Προβιάς Νίκος (Μαγνησιακός) (3 συμ.)
Καρατέεβ Αλέξανδρος (ΓΣ Αλμυρού) (4 συμ.)
Κοτσίλιος Θανάσης (Θησέας) (1 συμ.)
Νέστορας Κ.(Μυρμιδόνες) (-)
Στη χθεσινή κλήρωση για την επόμενη φάση βγήκαν πέντε ζευγάρια, ενώ οι υπόλοιπες τρεις ομάδες περάσαν “μπάι” και με τους νικητές των πέντε αγώνων θα συγκροτήσουν τους “8” για τα προημιτελικά.
Στην επόμενη φάση χωρίς αγώνα περάσαν , εκτός της ΕΠΣ Θεσσαλίας, Ήπειρος και Ανατολική Αττική.
Η κλήρωση για τους αγώνες μπαράζ του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Παίδων και Νέων «ΤράπεζαΠειραιώς» 2006-2007 έβγαλε τα ζευγάρια:
Κατηγορία Παίδων:
ΕΠΣ Εύβοιας-ΕΠΣ Δράμας
ΕΠΣ Αχαΐας-ΕΠΣΔ Πιερίας
ΕΠΣ Καβάλας-ΕΠΣ Ηλείας
ΕΠΣ Πειραιά-ΕΠΣ Αθήνας
ΕΠΣ Κοζάνης-ΕΠΣ Ηρακλείο Κατηγορία Νέων
ΕΠΣ Λάρισας-ΕΠΣ Αρκαδίας
ΕΠΣ Μακεδονίας-ΕΠΣ Δράμας
ΕΠΣ Μεσσηνίας-ΕΠΣ Ξάνθης
ΕΠΣ Αχαΐας-ΕΠΣ Ηρακλείου
ΕΠΣ Δυτικής Αττικής-ΕΠΣ Εύβο

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου