ΤΟΠΙΚΑ

Με περισσότερη αισιοδοξία κοιτάζουν το μέλλον στον Ολυμπιακό

με-περισσότερη-αισιοδοξία-κοιτάζουν-851206

Διάχυτη είναι η ικανοποίηση που επικρατεί στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο μετά την επιβλητική εκτός έδρας νίκη που σημείωσε η ομάδα κόντρα στα Τρίκαλα την περασμένη Τετάρτη. Οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Σταματίου επιβλήθηκαν με
0-3 επί των αντιπάλων τους, σκορπώντας χαμόγελα ευτυχίας στους φίλους της ομάδας που βλέπουν να μένει στο παρελθόν η κακή εμφάνιση της ομάδας κόντρα στην Θράκη. Το μέλλον πλέον αναμένεται με περισσότερη αισιοδοξία από τους πάντες και μετά και την ενίσχυση του συλλόγου στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου όλοι περιμένουν τα καλύτερα.
Ο Ολυμπιακός απέδωσε πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο και αν βρισκόταν σε καλύτερη μέρα και ο Βαγγέλης Διαμάντης, ίσως το σκορ να είχε πάρει και μεγαλύτερες διαστάσεις. Ο νεαρός δεν μπόρεσε να ξεδιπλώσει τις πτυχές του πλούσιου ταλέντου του και έτσι αντικαταστάθηκε από τον επίσης νεαρό Γεωργιάδη. Η χρησιμοποίηση του οποίου συγκαταλέγεται στα συν του αγώνα μιας και σε 30 λεπτά παιχνιδιού κατάφερε να σκοράρει. Η εμφάνιση του 23χρονου Γεωργιάδη απέδειξε πως μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα και να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα. Από την άλλη η αμυντική λειτουργία της ομάδας άγγιξε το άριστο. Ο Βασίλης Φλώρος ξαναμπήκε σε ρυθμό αγώνων μετά το παιχνίδι στις 3/1 κόντρα στον Θερμαϊκό. Στην αρχή φάνηκε η απουσία του από τους αγώνες στην συνέχεια όμως κατάφερε να αντεπεξέλθει πλήρως στις απαιτήσεις του αγώνα. Θετικότατη ήταν και η εμφάνιση του Μασάντο που απέδειξε μετά από καιρό το πόσο καλός παίκτης είναι αφού συμμετείχε και στα τρία τέρματα του Ολυμπιακού. Στα μελανά σημεία ο τραυματισμός του «πολυεργαλείου» που ακούει στο όνομα Βεργώνης. Ο 22χρονος μέσος ζήτησε την αντικατάσταση του από τον Κώστα Σταματίου, αφού πονούσε στους κοιλιακούς και είχε ένα τράβηγμα στον τετρακέφαλο. Η αλλαγή του έγινε στο 64’ με τον Κόκκα να παίρνει την θέση του. Ο Βεργώνης πάντως συμπλήρωσε και τις επτά κίτρινες κάρτες με αποτέλεσμα να μην αγωνίζεται στα επόμενα δυο παιχνίδια του Ολυμπιακού με ΑΕ Γιάννενα και Ναυπακτιακό στο ΕΑΚ του Βόλου. Η επόμενη αγωνιστική έχει ορισθεί για την Κυριακή 11/2 με πληροφορίες να λένε πως η μεθεπόμενη αγωνιστική θα ορισθεί στις 18 και όχι την Τετάρτη 14/2. Όσον αφορά στην επόμενη μέρα μετά την εκτός έδρας επιτυχία οι ερυθρόλευκοι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι των Τρικάλων ακολούθησαν χθες αποθεραπεία, ενώ όσοι έμειναν είτε στον πάγκο είτε εκτός αποστολής αγωνίστηκαν σε παιχνίδι φιλικού χαρακτήρα κόντρα στον Ιάσονα Άλλης Μεριάς στο οποίο και νίκησαν με 3-0 χάρη σε δυο τέρματα του Αλέξανδρου Γιακάκογλου και ένα από τον Νίκο Ντέρτσα. Σχετικά με την σημερινή ημέρα ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών θα περάσει από αιματολογικές εξετάσεις και όσοι απομείνουν την ερχόμενη Δευτέρα. Για την Δευτέρα υπολογίζεται να έρθει στο Βόλο και το μεταγραφικό απόκτημα της τελευταίας στιγμής. Ο λόγος φυσικά γίνεται για τον 32χρονο Παναγιώτη Γκίτση. Ο ποδοσφαιριστής έχει κάποιες εκκρεμότητες με τον ΠΑΣ Γιάννενα και μόλις αυτές επιλυθούν αναμένεται να ενταχθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Ας μην ξεχνάμε πως κομμάτι της ερυθρόλευκης οικογένειας αποτελούν οι: Μητράκας, Καρατζάς, Γεώργογλου, Χατζής, Εν Κούλου και Γκίτσης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου