ΤΟΠΙΚΑ

Καταδίωξη στο Σαμπάναγα με «βαποράκια» ηρωίνης

καταδίωξη-στο-σαμπάναγα-με-βαποράκι-851206

Σκηνές από αστυνομική ταινία, εκτυλίχθηκαν προχθές το βράδυ, στην περιοχή Σαμπάναγα Διμηνίου, κατά την σύλληψη δύο ατόμων, οι οποία κατείχαν ποσότητες ηρωίνης. Τα δύο άτομα που επέβαιναν σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο δεν συμμορφώθηκαν σε σήμα αστυνομικού για να σταματήσουν, ενώ κατά την διάρκεια της καταδίωξης, σκόρπισαν άγνωστη ποσότητα ηρωίνης. Τελικά μετά την σύλληψης τους βρέθηκαν 8,92 γραμμάρια ηρωίνης, που αντιστοιχούν σε 100 περίπου δόσεις.
Το περιστατικό σημειώθηκε προχθές στις 8.40 το βράδυ, στην περιοχή Σαμπάναγα Δημινίου. Αστυνομικός της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, έκανε σήμα σε διερχόμενο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα ηλικίας 31 και 30 ετών να σταματήσουν προκειμένου να ελεγχθούν. Οι δύο άνδρες όμως, αντί να σταματήσουν ανέπτυξαν ταχύτητα προκειμένου να αποφύγουν τον έλεγχο. Αμέσως οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ άρχισαν να τους καταδιώκουν και όταν τους έφτασαν σε κοντινή απόσταση είδαν τον 30χρονο να διασκορπά από το παράθυρο του αυτοκινήτου ποσότητα ηρωίνης. Τελικά οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο δράστες και όπως διαπιστώθηκε κατά την διάρκεια του ελέγχου, στο αυτοκίνητο είχε απομείνει μία ποσότητα ηρωίνης βάρους 8,92 γραμ. που αντιστοιχεί σε 100 δόσεις περίπου.
Μετά την σύλληψη τους οδηγήθηκαν χθες ενώπιον του Εισαγγελέα Υπηρεσίας, ο οποίος άσκησε σε βάρος τους δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον Ανακριτή.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου