ΤΟΠΙΚΑ

Στόχος για τον Ολυμπιακό Βόλου το απόλυτο των βαθμών στην έδρα του

στόχος-για-τον-ολυμπιακό-βόλου-το-απόλ-851206

Ο Ολυμπιακός Βόλου θα πρέπει στα δυο επόμενα παιχνίδια να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να μην προχωρήσει σε άλλο στραβοπάτημα. Ας μην ξεχνάμε πως τα δυο επόμενα παιχνίδια ο Ολυμπιακός αγωνίζεται εντός έδρας, εκεί που έχει χάσει, ούτε λίγο ούτε πολύ, 10 ολόκληρους βαθμούς. Αν αναλογιστεί κανείς πως ο Ολυμπιακός έχει έρθει πέντε φορές ισόπαλος μέσα στο σπίτι του με ομάδες όπως, Αναγέννηση Καρδίτσας, Πολύκαστρο, Δόξα Δράμας, Καβάλα και Θράκη, θα μπορούσε πλέον να βρίσκεται και στο +5 από τον Πιερικό. Στον Ολυμπιακό καλούνται πια να κατακτήσουν έξι βαθμούς με ΑΕ Γιάννενα στις 11/2 και Ναυπακτιακό στις 18/2, ώστε να εκμεταλλευτούν τυχόν γκέλα τόσο του Πιερικού, όσο και των ομάδων που βρίσκονται στην ίδια βαθμολογική θέση με αυτούς και είναι ο Θερμαϊκός με τη Λαμία, αφού και ο 2ος της βαθμολογίας θα αγωνιστεί σε ματς μπαράζ για την άνοδο.
Η παρουσία του Βεργώνη
Με τον Αλέξη Βεργώνη να είναι απών από την χθεσινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία στον Ολυμπιακό Βόλου εν όψει του αγώνα κόντρα στην ΑΕ Γιάννενα. Ο 22χρονος μέσος πάντως θα απέχει από τις προπονήσεις για περίπου δέκα μέρες, μιας και το πρόβλημα στους κοιλιακούς αποδείχτηκε αρκετά μεγάλο. Να θυμίσουμε πως ο Βεργώνης αντικαταστάθηκε στο ματς με τα Τρίκαλα. Εκτός των άλλων συμπλήρωσε και επτά κίτρινες κάρτες οπότε στις δυο αγωνιστικές που θα απουσιάσει θα μπορέσει να αποθεραπευθεί πλήρως δίχως να πρέπει να συμμετάσχει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των κόκκινων. Ο Βεργώνης έχει ξεκινήσει στους 18 από τους 19 αγώνες του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής και είναι ο 2ος σε λεπτά συμμετοχής με 1.594 έναντι 1.620 του αρχηγού Πέτρου. Την πρώτη και τελευταία φορά που ο Βεργώνης απουσίασε από την σύνθεση της ομάδας του ήταν στην νίκη του Ολυμπιακού επί του Ανδρούτσου Γραβιάς με 1-0 στις 10-12-06. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Καλαμαριάς, σε όσα ματς είχε αγωνιστεί πριν το ματς της Τετάρτης, συμπλήρωσε το 90λεπτο δίχως να γίνει αλλαγή, αποδεικνύοντας την τεράστια συμμετοχή του στην ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα της Γ εθνικής.
Το πρόγραμμα αποθεραπείας συνεχίζεται και από το Γιάννη Σαρρή που αποτελεί και αυτός σημαντικό εξάρτημα στη μηχανή των ερυθρολεύκων. Όσον αφορά στον Εν Κούλου, αυτός βρίσκεται στην Αθήνα με το μάνατζέρ του προκειμένου να διευθετηθεί το πρόβλημα με την Αλβανική Ομοσπονδία ποδοσφαίρου, μιας και ο Καμερουνέζος με γαλλικό διαβατήριο αγωνιζόταν στην Αλβανία πριν αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό.
Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν με τους τραυματίες να συμπληρώνουν οι Χρήστος Καψιώτης και Στέλιος Παρίσης. Για σήμερα έχει προγραμματιστεί μια προπόνηση φυσικής κατάστασης, ενώ για αύριο υπάρχει ρεπό. Τη Δευτέρα από αιματολογικές εξετάσεις θα περάσει το δεύτερο γκρουπ των ερυθρολεύκων, αφού χθες πέρασε το πρώτο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου