ΤΟΠΙΚΑ

Επίδειξη δύναμης από το Βόλεϊ της Νίκης

επίδειξη-δύναμης-από-το-βόλεϊ-της-νίκη-851206

Κάνοντας επίδειξη δύναμης τα κορίτσια του βόλεϊ της Νίκης συνέτριψαν εντός έδρας και τον Ασκληπιό Τρικάλων με 3-0 σετ, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος βόλεϊ των γυναικών.
Με την ομάδα της ΝΙΚΗΣ αγωνίσθηκαν οι: Τριπύλα Γλυκερία, Καζοπίδου Βασιλική, Αδάμου Στέφανη, Καπούλα Κασσιανή, Ηλιάδη Νιόβη, Γκουτσιούδη Ζωή, Τσιμπουκλή Μαρία και Κύρκου Σοφία.
Έτσι δύο αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος οι παίκτριες της ΝΙΚΗΣ εξασφάλισαν ήδη την πρώτη θέση στον όμιλό τους, καθώς είναι αήττητες, έχοντας παραχωρήσει μόνο 1 σετ!

Η βαθμολογία του Α΄ ομίλου έχει διαμορφωθεί ως εξής:

1. Νίκη Βόλου: 24 βαθμοί
2. Χαραυγή: 15 βαθμοί
3. Α.Ε. Καρδίτσας: 12 βαθμοί
4. Ασκληπιός: 9 βαθμοί
5. Α.Ο. Σουφλαρίων: 9 βαθμοί
6. Μεγάλα Καλύβια: -3 βαθμοί

Σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας κ. Κουτσογιάννη Μαρίνο ο πρώτος στόχος της ομάδας για την πρωτιά στον όμιλό της στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Οι επόμενοι δύο στόχοι που τέθηκαν είναι η επικράτηση της ομάδας στους αγώνες play-off με τους πρώτους του άλλου ομίλου και η συμμετοχή της ομάδας στους πανελλήνιους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία των Γυναικών.
Χρυσός χορηγός της γυναικείας ομάδας είναι το bar-restaurant Rada στην ακτή του Ν.Ο.Β.

Άνετη επικράτηση όμως είχαμε και από τις «μικρές» της ΝΙΚΗΣ, καθώς επιβλήθηκαν εκτός έδρας επί της Α.Ε. Λάρισας με 3-0 σετ, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος βόλεϊ των κορασίδων.
Η σύνθεση της νικήτριας έχει ως εξής: Αφέντου Ναυσικά, Τατάκου Χαρούλα, Μανώλη Ιώαννα, Ηλιάδη Νιόβη, Χατζησταματίου Δήμητρα, Θάνου Δήμητρα, Γκουτσιούδη Ζωή, Τσουρέα Ειρήνη, Πολυκανδριώτη Μαίρη, Δόλγυρα Βασιλεία και Φορλίδα Νικολέτα.
Ευγενικός χορηγός αθλητικού υλικού της ομάδας βόλεϊ κορασίδων της ΝΙΚΗΣ είναι το κατάστημα ηλεκτρικών συσκευών ΣΕΗΟΣ – EURONICS του κ. Δημήτρη Χιοκτουρίδη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου