ΤΟΠΙΚΑ

«Εσβησε» 65χρονος Βολιώτης

εσβησε-65χρονος-βολιώτης-677062

Εδινε γενναία μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αλλά άνιση. Εχασε την άνιση μάχη με την επάρατη νόσο ο 65χρονος Βολιώτης Νικηφόρος Φιλίππου οδηγός του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας και γνωστός μουσικός κλαρίνου σε ολόκληρο το Πήλιο.

Ο άτυχος άνδρας αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του εδώ και ένα χρόνο και είχε υποβληθεί και σε χειρουργική επέμβαση. Εντούτοις ανήμερα της εορτής του η υγεία του επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου όπου παρέμεινε νοσηλευόμενος μέχρι και πριν από περίπου δέκα μέρες. Ο Νικηφόρος Φιλίππου μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο σπίτι του όπου και προχθές άφησε την τελευταία του πνοή δίπλα σε αγαπημένα του πρόσωπα που στάθηκαν στο πλάι του σε όλες τις δύσκολες στιγμές. Απεβίωσε από την ίδια ασθένεια από την οποία είχε χάσει και τον αδερφό του.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε απέραντη θλίψη. Η οικογένειά του τυλίχθηκε στο πένθος δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων.

Ο άτυχος 65χρονος ήταν πολύ γνωστός και αγαπητός ιδιαίτερα μέσα από την αγάπη του για το κλαρίνο.

Καταγόταν από το Μυρόφυλλο Τρικάλων, όμως στον Βόλο έφτιαξε και μεγάλωσε την οικογένειά του. Είχε δύο κόρες, ενώ ευτύχησε να γνωρίσει και τρία εγγόνια.

Η κηδεία του τελέστηκε χθες από τον Ιερό Ναό Δώδεκα Αποστόλων Αγριάς παρουσία πλήθους κόσμου που έσπευσε να συλλυπηθεί την οικογένειά του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου