ΤΟΠΙΚΑ

Σχόλια – Ειδήσεις – Παράπονα – Επιστολές

σχόλια-ειδήσεις-παράπονα-επιστο-851206

Σκουπίδια
και αέρας
Από τη μία ο δυνατός αέρας και από την άλλη αρκετοί κάδοι στην οδό Βυζαντίου που δεν είχαν αδειάσει από το Σαββατοκύριακο χθες το μεσημέρι έκαναν την κατάσταση αποπνικτική.
Χθες πάντως το πρόβλημα με την αποκομιδή των απορριμμάτων ήταν έντονο στη Νέα Ιωνία και ειδικά σε περιοχές πέριξ του κέντρου αλλά και σε αρκετές συνοικίες.
Έγινε ωστόσο μεγαλύτερο λόγω του καιρού καθώς διάφορα… απορρίμματα ίπταντο του εδάφους…

Β.Κ

Καρμανιόλα
Επειδή για να ολοκληρωθεί το καλό χρειάζεται η παρέμβαση να είναι συνολική, καλό θα είναι η ΔΕΚΕ να επισπεύσει τις διαδικασίες και να τεθούν επί τέλους σε λειτουργία οι φωτεινοί σηματοδότες στη διασταύρωση των οδών Κιλελέρ με Αγράφων στην οδό Λαρίσης.
Μόνο έτσι τελικά θα υποχρεωθούν οι οδηγοί , σεβόμενοι και τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, να μην αναπτύσσουν ιλιγγιώδεις ταχύτητες στο συγκεκριμένο δρόμο που παραμένει καρμανιόλα.
Β.Κ

Δυσάρεστη
εξαίρεση

Σχεδόν σε όλες τις περιοχές τη Ελλάδας έβρεξε και σε άλλες χιόνισε. Μέχρι και δρόμοι έκλεισαν στην Αθήνα! Μοναδική εξαίρεση η Θεσσαλία , εκτός από λίγες νιφάδες χιονιού στις κορυφές του Πηλίου και των Αγράφων, τίποτα σπουδαιότερο και χρησιμότερο. Η ανομβρία συνεχίζεται στο υδροβόρο θεσσαλικό διαμέρισμα. Παίζει με τον πόνο μας ο καιρός , με τον πόνο μας και τις παλιότερες αμαρτίες μας.
Πάντως για να ισορροπήσει το υδατικό απόθεμα δεν αρκούν ούτε μία-δύο βροχές ούτε ένα χιόνι…

Χ.Μ.

Πώς να προσφέρουν
αυτό που μπορούν;
Συμπολίτης που βρέθηκε χθες το πρωί στο Νοσοκομείο Βόλου, δεν έκρυβε την απογοήτευσή του για τις απαράδεκτες συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζονται οι γιατροί του Αχιλλοπούλειου και οι οποίες δεν τους επιτρέπουν να δουλέψουν έτσι όπως αυτοί ξέρουν .
Όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά ο συμπολίτης που μας τηλεφώνησε, σε ένα χώρο μόλις 15 τ.μ. συνωστίζονται έξι γιατροί της Καρδιολογικής Κλινικής , χώρια οι νοσηλεύτριες και οι ειδικευόμενοι. Πώς να προσφέρουν, λέει, αυτό που μπορούν οι εξαιρετικά κατηρτισμένοι γιατροί της Κλινικής, σε ένα τόσο ασφυκτικά περιορισμένο χώρο, αν συνυπολογιστεί ότι ένα μεγάλο μέρος καταλαμβάνουν και τα μηχανήματα για το τεστ κοπώσεως και το τμήμα για τους υπέρηχους; Αδικο έχουν;
Α.Τ.

Στον ΟΠΠΑΔ
η ευθύνη
Στον ΟΠΠΑΔ και στην καθυστέρηση πληρωμής των γιατρών και των φαρμακοποιών αποδίδει η Τράπεζα Πειραιώς τις όποιες παρακρατήσεις από τα τιμολόγια πληρωμής τους . Μόλις μας βάζουν τα χρήματα, διευκρίνισε στέλεχος της Τράπεζας στο Βόλο, αμέσως on-line βάζουμετα τα χρήματα στους δικαιούχους. Άρα επεσήμαναν οι ίδιες πηγές η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στο Δημόσιο.
Α.Τ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου