ΤΟΠΙΚΑ

Να ενταχθεί το σύνολο της Νεάπολης και των Παλαιών

να-ενταχθεί-το-σύνολο-της-νεάπολης-και-851206

Την επέκταση της περιοχής εφαρμογής προγράμματος ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στα πλαίσια των Ολοκληρωμένων Παρεμβάσεων Αστικής Ανάπτυξης Δήμου Βόλου, προκειμένου να ενταχθούν το σύνολο των περιοχών της Νεάπολης και των Παλαιών, ζητά με επιστολή του προς το Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Φώτη Γκούπα, ο δήμαρχος Βόλου Αλέκος Βούλγαρης μετά από σχετικό υπόμνημα που κατέθεσε στη δημοτική αρχή το Επιμελητήριο Μαγνησίας.
“Εκφράζοντας το αίτημα του συνόλου των συλλογικών φορέων της περιοχής μας, επισημαίνει ο κ. Αλέκος Βούλγαρης, για επέκταση της επιλέξιμης ζώνης της δράσης ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στα πλαίσια των Ολοκληρωμένων Παρεμβάσεων Αστικής Ανάπτυξης του ΠΕΠ Θεσσαλίας, ζητούμε την επέκταση της περιοχής στο σύνολο των συνοικιών Νεάπολης και Παλαιών, επισημαίνοντας μάλιστα και το γεγονός ότι πολλοί επαγγελματίες που επλήγησαν από τις πλημμύρες του περασμένου Οκτωβρίου, βρίσκονται στη μη επιλέξιμη περιοχή.
Υπενθυμίζεται ότι ανάλογη επιστολή είχε αποστείλει τον προηγούμενο Δεκέμβριο και ο πρώην δήμαρχος Βόλου Κυριάκος Μήτρου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου