ΤΟΠΙΚΑ

Προσωρινά… μείωση της διαφοράς

προσωρινά-μείωση-της-διαφοράς-851206

Προσωρινά μείωση της διαφοράς σημειώθηκε στην κορυφή στη 19η αγωνιστική στον 4ο όμιλο του περιφερειακού πρωταθλήματος της Δ εθνικής, μιας και ο πρωτοπόρος Εθνικός Ολυμπιακός έκανε το ρεπό του.
Ο Ρήγας πάντως, για να έχει ελπίδες να μειωθεί περισσότερο η διαφορά, θέλει οπωσδήποτε συνέχεια μέσα στο Φεβρουάριο, αφού την άλλη Κυριακή έχει ρεπό, μετά εύκολο ματς με ΑΟΚ στην 22η αγωνιστική, Τετάρτη 21/2 θα παίξει στο Βόλο με τον Ολυμπιακό και στην 23η στη Φαρκαδόνα.
Προχθές η ομάδα του Ρήγα Φεραίου αντιμετώπισε το Φιλοκτήτη κερδίζοντας και πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο στην κορυφή (1-0 στο Βελεστίνο).
Το συγκρότημα του Λάκη Μπακάλη διατηρεί το αήττητο της έδρας του στο Βελεστίνο, ενώ κερδίζοντας και τη Μελιβοία έσπασε μια κακή παράδοση που είχε. O Ρήγας μάλιστα είναι αήττητος στο Βελεστίνο περίπου 16 μήνες (αν και χρησιμοποίησε ως έδρα και τη Χλόη), καθώς ως γηπεδούχος έχει να ηττηθεί από τις 25 Σεπτεμβρίου του 2005.
Ο Ρήγας Φεραίος κόντρα στο Φιλοκτήτη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παναγιώτη Κουντούρη πήρε τη νίκη που ήταν η πρώτη του νίκη επί της ομάδας της Μελιβοίας μετά από έξι επίσημα παιχνίδια.
Ο Φιλοκτήτης είχε χαρακτηριστεί ως ο «κακός δαίμονας» για το Ρήγα και απολύτως δικαιολογημένα. Πρόπερσι τον κέρδισε δύο φορές στο πρωτάθλημα και τον απέκλεισε και από το κύπελλο Ερασιτεχνών της ΕΠΟ, ενώ πέρυσι οι δύο ομάδες έφεραν ισοπαλία, τόσο στο Βελεστίνο, όσο και στη Μελιβοία. Επίσης ισόπαλο έληξε και το ματς του α’ γύρου του φετινού πρωταθλήματος, ενώ ο Ρήγας η μοναδική φορά που είχε κερδίσει ως χθες την ομάδα της Μελίβοιας ήταν στο φετινό καλοκαιρινό φιλικό στις 13 Αυγούστου.
Ο Αστέρας Ριζομύλου εξόρμησε στο Συκούριο και αντιμετώπισε τον Κίσσαβο αποσπώντας το βαθμό της ισοπαλίας , δίχως να σημειωθεί κάποιο τέρμα.
Ως τώρα πάντως η ομάδα του Ριζομύλου έχει περισσότερους βαθμούς εκτός Μαγνησίας.
Ο Αστέρας έχει σε 18 αγώνες 8 νίκες (οι 4 εκτός έδρας σε Άγιο Κωνσταντίνο, Σοφάδες , Μελίβοια και Καρδίτσα), 5 ισοπαλίες (4 εκτός έδρας) και 5 ήττες (3 στο Ριζόμυλο μια στο Βελεστίνο και μια στη Νίκαια).
Από εκεί και πέρα εντείνεται η μάχη για την παραμονή στην κατηγορία που φέρνει την Φαρκαδόνα μοναδική κερδισμένη από τις ομάδες του πάτου στη βαθμολογία, μιας και σκόρπισε με 4-0 τον ουραγό ΑΟΚ την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι κολλούσαν στο “Χ”.
Τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής ήταν:
*Φαρκαδόνα-Α.Ο. Καρδίτσας 4-0
(13’,60’,Τσιούκας,74’,Λαζόπουλος,93’Ντούβλης)
*Απόλλων Λάρισας-Βελούχι 0-0
*Άρης Αγ Κων/νου-Νίκαια 3-1
(55’Τσαπραίλης,75’Κουνούνης,82’Ντούλας-64’Ψαρούλης)
*Ρήγας-Φιλοκτήτης 1-0
(32’πεν. Κουντούρης)
*Κίσσαβος-Αστέρας 0-0
*Ηρακλής Χάλκης-Φωκικός 1-1
(1’Κουτσιανικούλης-7’Ταμπάκης)
*Ηρακλής Σοφάδων-Παραληθαίοι 1-1
(48’πεν Β. Ζάγγος-56’Αναγνώστου)
*Ταυρωπός-Αχιλλέας Φαρσάλων 1-2
(45’πεν Τσίλιας-81’Μπαλάφας, 85’αυτ Σάββας)
*ΡΕΠΟ: Εθνικός Ολυμπιακός

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου