ΤΟΠΙΚΑ

Παρασκήνια

παρασκήνια-851206

Οποιος προλάβει
Μόλις 4.600 εισιτήρια για τον τελικό του Champions League, που θα γίνει στις 23 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο, θα τεθούν στη διάθεση του ελληνικού κοινού. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να κάνουν αίτηση, για την εξασφάλιση ενός ή δύο εξ αυτών, μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου, ενώ οι τυχεροί θα βγουν μέσω κλήρωσης και θα ενημερώνονται από τις 10 Μαρτίου.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 80, 140 και 200 ευρώ.
Τα εισιτήρια που είναι συνολικά διαθέσιμα για το κοινό είναι μόλις 9.000 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν αίτηση αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας της UEFA (uefa.com)
Για περισσότερες πληροφορίες σε ό,τι αφορά στην όλη διαδικασία, οι ενδιαφερόμενοι φίλαθλοι μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του τελικού μέσω:
-e-mail: [email protected]
και τηλεφώνου: 210-8108007
Αποβλήθηκε ο παρατηρητής
Εκπληξη προκάλεσε στον αγώνα της Κυριακής μεταξύ Ερμή και Ανθίμου Γαζή, η αποβολή από τον διαιτητή του παρατηρητή αγώνα. Ο παράγοντας του Ανθίμου Γαζή, Νίκος Αλεξίου, εκτελούσε καθήκοντα παρατηρητή, αλλά όταν παρατήρησε αδικία εις βάρος της ομάδας του, έγινε έξαλλος και εξύβρισε τον διαιτητή, ο οποίος φυσικά, όπως γράφει στον φύλλο αγώνος, τον «έπαψε».
Ενίσχυση…
Το «ψάχνει» για ενίσχυση με παίκτρια που βρίσκεται στον Βόλο και αγωνίζεται στην θέση του πλέι μέικερ η Αρτεμις, ώστε να λυθεί το οργανωτικό πρόβλημα. Οι κοκκινόμαυρες που «πονούν» στον άσσο και έχουν επιστρατεύσει ως λύση ανάγκης την Κολέτσου, συζητούν με καλαθοσφαιρίστρια που δεν κατάγεται από την Μαγνησία, αλλά βρίσκεται εδώ και μπορεί να αποκτηθεί με νέα εγγραφή, αφού δεν συμμετέχει ενεργά σε ομάδα τα τελευταία δυο χρόνια. Σήμερα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και αν τελικά όλα πάνε καλά για την Αρτέμιδα, η προσθήκη αυτή αναμένεται να αποτελέσει σημαντική βοήθεια για τη συνέχεια…
Μπαίνει για εγχείρηση η Φραγκούλη
Αρκετούς τραυματισμούς είχε φέτος η ομάδα μπάσκετ της Αρτέμιδος, ωστόσο η μεγάλη άτυχη ήταν η Ολγα Φραγκούλη. Η 24χρονη καλαθοσφαιρίστρια τραυματίστηκε στον αυχένα και η διάγνωση ήταν αρκετά πιο σοβαρή απ’ ότι περίμεναν στην κοκκινόμαυρη ομάδα. Σήμερα η Φραγκούλη μπαίνει στο Διαβαλκανικό και αύριο θα υποβληθεί σε λεπτή επέμβαση στην σπονδυλική της στήλη, όπου θα της τοποθετηθεί μόσχευμα στον αυχένα. Οι συμπαίκτριές της τής αφιέρωσαν τη νίκη επί του Λασσάνη και περιμένουν να επιστρέψει όσο πιο γρήγορα κοντά τους.
Βραδινό
Βραδινό είναι το σημερινό μισό ματς του κυπέλλου ερασιτεχνών, καθώς ο δεύτερος ημιτελικός στην Αγριά μεταξύ του Θησέα και του Αρη θα ξεκινήσει στις 17.30 και το δεύτερο ημίχρονο θα παιχτεί υπό το φως των προβολέων. Ο Θησέας είναι αήττητος σε πρωτάθλημα και κύπελλο και είναι το φαβορί, ενώ ο Αρης είναι η ομάδα που έκανε αρκετές εκπλήξεις στο κύπελλο.
Επιχείρηση ανύψωσης ηθικού
Επιχείρηση ανύψωσης του ηθικού των παικτών της Νίκης θα προσπαθήσουν οι οργανωμένοι του Blue Club που με διάφορες ενέργειές τους, συναντήσεις και συζητήσεις θέλουν να αποδείξουν στους ποδοσφαιριστές ότι βρίσκονται δίπλα τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά η ομάδα. Η κακή ψυχολογία είναι ο νούμερο ένας εχθρός των κυανολεύκων και ευτυχώς υπάρχουν κάποιοι φίλαθλοι, που αντί να τα βάζουν με τους παίκτες αποφάσισαν να τους στηρίξουν.
Πάει για το 10ο με… 10 στα 10!
Ο Ολυμπιακός χρειάζεται επτά νίκες και μια ισοπαλία για να σφραγίσει και μαθηματικά τον τίτλο, αλλά ήδη άπαντες βρήκαν νέο κίνητρο. «Θέλουμε το 10 στα 10 και πρωτάθλημα με διαφορά», λένε στον Πειραιά
Πότε και πώς
Το τραγικό συμβάν με τον θάνατο του αστυνομικού επιθεωρητή στη Σικελία, την περασμένη Παρασκευή, στην αναμέτρηση της Κατάνια με την Παλέρμο, αποτέλεσε την αιτία, τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, αναφορικά με τη βία στην Ιταλία. Η αγωνιστική του Σαββατοκύριακου αναβλήθηκε για όλα τα εγχώρια πρωταθλήματα και το ζήτημα είναι, πλέον, πότε και με ποιες προϋποθέσεις θα επαναρχίσει η αγωνιστική ποδοσφαιρική δράση, στη γειτονική μας χώρα. Η οριστική απόφαση θα παρθεί σήμερα Τετάρτη, όταν θα συνεδριάσει συμβούλιο που θ΄ αποτελείται από την Ομοσπονδία της χώρας, τους ανθρώπους της Λίγκας, το Υπουργείο Αθλητισμού, το αντίστοιχο της Δημοσίας Τάξης και την Ιταλική Ολυμπιακή Επιτροπή, της οποίας η άποψη θα παίξει σημαίνοντα ρόλο.
Το να αποφασιστεί η επανέναρξη των ποδοσφαιρικών κατηγοριών γι΄ αυτό το Σαββατοκύριακο είναι το ενδεχόμενο που συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες, κάτι που μοιάζει πιο πιθανό να συμβεί από τη μεθεπόμενη εβδομάδα.
Στη FIFA οι Αλβανοί για Νίνη
Στη FIFA προσέφυγε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αλβανίας, ζητώντας την τιμωρία του Σωτήρη Νίνη για άρνηση συμμετοχής στην Εθνική Ελπίδων της χώρας τους. Η ΕΠΟ από την πλευρά της απέστειλε φαξ στους Αλβανούς με την υπογραφή του παίκτη και του πατέρα του και τη σημείωση ότι ο 17χρονος παίκτης έχει ήδη επιλέξει την Εθνική Ελλάδας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου