ΤΟΠΙΚΑ

Μεγάλες εκκρεμότητες

μεγάλες-εκκρεμότητες-851206

Δεν ευθύνονται ούτε τα ανοργάνωτα ραντεβού ούτε οι πολιτικές δηλώσεις ούτε οι δεσμεύσεις που αναλαμβάνονται και δεν υλοποιούνται ούτε ακόμα και αυτές οι τοπικές πολιτικές ισορροπίες.
Το πραγματικό πρόβλημα της Μαγνησίας είναι ότι εδώ και δέκα – δεκαπέντε χρόνια εκκρεμούν και καρκινοβατούν μεγάλα έργα, τα οποία αν είχαν ολοκληρωθεί στον πρέποντα χρόνο, θα είχαν αλλάξει τη φυσιογνωμία ολόκληρου του Νομού.
Όταν όμως το Νοσοκομείο του Βόλου συμπληρώνει εικοσαετία και ακόμα δεν λειτουργεί. Ο περιφερειακός του Βόλου κοντεύει δεκαετία και από κοντά και το αεροδρόμιο της Αγχιάλου, να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα που σε όλους είναι γνωστά και δεν κρύβονται, όλα τα υπόλοιπα είναι απλές τεχνικές λεπτομέρειες.
Δυστυχώς, αν κάποτε αυτά τα έργα ολοκληρωθούν, θα έχουν ξεπεραστεί από την εποχή τους και βεβαίως δεν εξυπηρετούν τις ανάγκες της Μαγνησίας και των πολιτών της.
Είναι αδήριτη ανάγκη οι τοπικοί φορείς όποιου επιπέδου και όποιου πολιτικού στρατοπέδου να συνεισφέρουν χωρίς υστεροβουλίες και προσωπικές επιδιώξεις, προκειμένου τα μεγάλα έργα του Νομού κάποια στιγμή να ολοκληρωθούν.
Τώρα πια οι ευθύνες είναι και διαχρονικές και διακομματικές. Ουδείς μπορεί να ισχυριστεί ότι φταίνε οι άλλοι. Τους έχουμε δει όλους…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου