ΤΟΠΙΚΑ

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ Φιλική τριάρα επί της Αλβανίας

εθνικη-ελπιδων-φιλική-τριάρα-επί-της-α-851206

Την φιλική νίκη επί της Αλβανίας με 3-1 πανηγύρισε η Εθνική ομάδα των Ελπίδων, στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Ιωνικού, χθες το μεσημέρι.
Η ελληνική ομάδα ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και έφτασε δίκαια στην επικράτηση. Το σκορ άνοιξε ο Αραβίδης στο 15ο λεπτό με κοντινή κεφαλιά και επτά λεπτά αργότερα ο Πετρόπουλος με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής διπλασίασε τα τέρματα της Εθνικής. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 48΄ με αυτογκόλ του Γκαλίτσιου (η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Λίκα), ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κοιλιάρας στο 56΄ με όμορφο ψηλοκρεμαστό σουτ.
«Ημασταν καλύτεροι και θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα τέρματα. Εχουμε βελτιωθεί σημαντικά στον τομέα της ομοιογένειας. Στην ομάδα θα κληθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές και πιστεύω ότι θα δημιουργήσουμε ένα καλό σύνολο ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Στέλιος Αποσπόρης.
Οι συνθέσεις:
ΕΛΛΑΔΑ: Παναγόπουλος (90΄ Κασμερίδης), Μανιάτης (84΄ Κοτίτσας), Τζαβέλας, Γκαλίτσιος, Σιόντης, Μπαλάφας (75΄ Μουμίν), Παπαστεριανός (46΄ Τσιαμπούρης), Ηλιάδης (65΄ Ρίκα), Πετρόπουλος (88΄ Θανόπουλος), Κοιλιάρας (84΄ (Χατζηλιώντας), Αραβίδης (81΄ Κονέ)
ΑΛΒΑΝΙΑ: Κολίτσι (88΄Μπισάνι), Λίλα, Γκούγκα, Αράπι, Σέφα (88΄ Βίλα), Λίκα, Πιζόνι, Ραμαζάνι (69΄ Ντανάι), Ταφίλι (87΄ Καραμπέτσι), Τσάνι (46΄ Φεράι), Μαλίντι (84΄ Κουσάι)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου