ΤΟΠΙΚΑ

Με Λεμονή έως το 2009 ο Ολυμπιακός

με-λεμονή-έως-το-2009-ο-ολυμπιακός-851206

Με τον Τάκη Λεμονή θα πορευτεί του χρόνου κι όχι μόνο στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός. Ο Ελληνας τεχνικός υπέγραψε «κλειστό» συμβόλαιο 2,5 χρόνων και θα βρίσκεται στον πάγκο του Ολυμπιακού μέχρι το 2009, κατόπιν απόφασης του Σωκράτη Κόκκαλη. Ο Λεμονής συναντήθηκε χθες με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Λούβαρη κι έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο.
Θυμίζουμε ότι ο Τάκης Λεμονής είχε υπογράψει συμβόλαιο για έξι μήνες με προοπτική ανανέωσης για δύο χρόνια, αλλά πριν από την συμπλήρωση του εξαμήνου αποφασίστηκε η παραμονή του, αφού προφανώς τα αποτελέσματα ικανοποίησαν τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Στα… πράσινα ο Καστίγιο
Ετοιμος να αγωνιστεί με τη πράσινη φανέλα του Μεξικό δήλωσε ο Νέρι Καστίγιο, ο οποίος έπειτα από ένα περιπετειώδες ταξίδι 20 ωρών έφτασε στις ΗΠΑ για να ενισχύσει τους «τρικολόρ» στο φιλικό παιχνίδι μεταξύ των εθνικών ομάδων των δύο χωρών.
Ολα δείχνουν πως ο «Νιντέντο» θα φορέσει τελικά τη φανέλα με το εθνόσημο του Μεξικό στο στήθος και μάλιστα δηλώνει ανυπόμονος για να συμβεί αυτό, αν και το πρόβλημα με το χτύπημα στον αριστερό αστράγαλο είναι πιθανό να του στερήσει τη συμμετοχή.
«Είμαι πολύ ικανοποιημένος, έχω μεγάλη ανυπομονησία και αγωνία για να φορέσω τη φανέλα της εθνικής Μεξικό. Θα προσπαθήσω να συμμετάσχω στο πρώτο παιχνίδι του νέου τεχνικού Ούγκο Σάντσες», δήλωσε ο Καστίγιο, ο οποίος ταξίδεψε μαζί με τον πατέρα του στην μακρά πτήση.
Ο Καστίγιο απτόητος πάντως, μίλησε για τον τραυματισμό του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. «Επαιξα στο μεγάλο ντέρμπι και είχα την ατυχία να τραυματιστώ σοβαρά στον αστράγαλο. Μάλιστα, με χτύπησαν ξανά στο ίδιο σημείο κι αναγκάστηκα ν’ αποχωρήσω», είπε.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου