ΤΟΠΙΚΑ

Μαθήματα για γονείς μέσω internet !!!

μαθήματα-για-γονείς-μέσω-internet-851206

Η έναρξη εκπομπής στο διαδίκτυο δύο προγραμμάτων των Σχολών Γονέων έγινε προ ημερών στο κτίριο του ΚΕΕΕΝΑΠ της Γενικής Γραμματείας Ενηλίκων του υπουργείου Παιδείας με την παρουσία του υφυπουργού του ΥΠΕΠΘ Γ. Καλού και του Γ.Γ. του υπουργείου Κων. Τσαμαδιά.
Τα επιμορφωτικά προγράμματα είναι:
– Συμβουλευτική Γονέων
Αφορά στην ανάπτυξη και εξέλιξη του παιδιού και του εφήβου, τις μορφές της οικογένειας, την επικοινωνία και τις διαπροσωπικές σχέσεις, προβλήματα συμπεριφοράς, τους εργαζόμενους γονείς, τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και τη σχέση σχολείου και οικογένειας
– Σχέσεις Σχολείου-Οικογένειας
Αφορά στην ελληνική οικογένεια, το αναπτυσσόμενο άτομο στην οικογένεια, τα αναπτυξιακά χαρακτηριστικά του παιδιού και του εφήβου, τη σχολική επίδοση και το ρόλο της γονεϊκής εμπλοκής, το σχολείο ως σύστημα, την προσαρμογή του παιδιού στο σχολείο, τη συνεργασία σχολείου και οικογένειας, την επιθετικότητα στο σχολείο.
Κάθε μία από τις προαναφερθείσες θεματικές ενότητες θα προσφέρεται ανά εβδομάδα στο ηλεκτρονικό περιβάλλον του Κέντρου Εκπαίδευσης-Επιμόρφωσης Ενηλίκων από Απόσταση (www.keenap.gr/lms).
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην υπεύθυνη Σχολών Γονέων Ν. Μαγνησίας Βασιλική Τσαβαλιά (6972-163841).
Τα εξ αποστάσεως επιμορφωτικά προγράμματα θα είναι ανοικτής πρόσβασης σε κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη. Υλοποιούνται ήδη με φυσική παρουσία σε όλη τη χώρα μέσω των Σχολών Γονέων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου