ΤΟΠΙΚΑ

2.000 κλήσεις για παράνομη στάθμευση

2-000-κλήσεις-για-παράνομη-στάθμευση-851206

Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Βόλου, προκειμένου να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της πόλης και να αντιμετωπιστεί το μεγάλο πρόβλημα της παράνομης στάθμευσης, ειδικά στους κεντρικούς δρόμους.
Όπως επεσήμανε ο διευθυντής της Δημοτικής Αστυνομίας κ. Θέμης Σγάρας η Δημοτική Αστυνομία – παρά το ελάχιστο προσωπικό- έχει ήδη εντατικοποιήσει τους ελέγχους στις κεντρικές αρτηρίες της πόλης, δίνοντας βαρύτητα, στην παράνομη στάθμευση ΙΧ στις ράμπες για ΑΜΕΑ, στις διαβάσεις πεζών και στην κατάληψη των πεζοδρομίων.
Εντατική αστυνόμευση θα υπάρξει επίσης και με αφορμή τα προβλήματα που δημιουργούνται από τους οδηγούς των Ι.Χ που εκμεταλλεύονται την ολιγόλεπτη στάθμευση στη δεξιά λωρίδα της Δημητριάδος και Ιάσονος.
Ενδεικτικό της παραβατικότητας που παρατηρείται στην στάθμευση, είναι το γεγονός ότι μόνο μέχρι χθες από τις αρχές; Φεβρουαρίου έχουν κοπεί 512 κλήσεις ενώ το Ιανουάριο κόπηκαν περίπου 2.100 κλήσεις.
Από τον ερχόμενο Μάρτιο σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ξεκινήσει η αποστολή νέων ειδοποιητηρίων από την Οικονομική Υπηρεσία για τις ανείσπρακτες κλήσεις των ετών 2004, 2005 και 2006.
Μέσω και των ΕΛΤΑ εξάλλου μπορούν από τις αρχές Φεβρουαρίου να πληρώνονται οι κλήσεις της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Βόλου, καθώς ήδη κυκλοφορούν τα νέα μπλοκ στα οποία βεβαιώνονται οι κλήσεις που φέρουν πλέον στην πίσω πλευρά ειδικό έντυπο ταχυπληρωμής στα ΕΛΤΑ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου