ΤΟΠΙΚΑ

Ελεύθερος με όρους ο 56χρονος για την αρπαγή ανήλικης

ελεύθερος-με-όρους-ο-56χρονος-για-την-αρ-851206

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στην Ανακρίτρια Βόλου ο 56χρονος μουσικός από το Βόλο, που κατηγορείται για σωματεμπορία κατ εξακολούθηση και αρπαγή ανήλικης. Η Ανακρίτρια επέβαλε στον 56χρονο που συνελήφθη προχθές από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου καταβολή εγγυοδοσίας, εμφάνιση στο Αστυνομικό τμήμα δύο φορές το μήνα και διακοπή συναναστροφής με την ανήλικη.
Ο μουσικός συνελήφθη μετά από μήνυση γονέων της ανήλικης μαθήτριας, η οποία είχε φύγει από το σπίτι της και έμενε μαζί του.
Η σύλληψή του έγινε στο σπίτι συγγενικού του προσώπου, όπου βρίσκονταν και η ανήλικη, η οποία είχε φύγει από το σπίτι της το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης.
Ο 56χρονος κατηγορείται ότι υποστήριξε την εκούσια διαφυγή της ανήλικης από τους γονείς της και την μετέφερε στο σπίτι συγγενικού του προσώπου, όπου και την κρατούσε μέχρι την επέμβαση των αστυνομικών. Από την προανάκριση έχει προκύψει ότι από τα τέλη Αυγούστου μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου 2006 ο 56χρονος είχε συνάψει ερωτική σχέση με την ανήλικη.
Η γνωριμία του 56χρονου έγινε το προηγούμενο καλοκαίρι, καθώς η εξοχική κατοικία του δράστη, γειτνιάζει με την οικία της 16χρονης. Ο συλληφθείς κατάφερε να προσεγγίσει την ανήλικη και να συναντάται ερωτικά μαζί της σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Όπως αναφέρεται, κατά την διάρκεια των συναντήσεών τους ο 56χρονος της προσέφερε υλικά ανταλλάγματα με σκοπό την σεξουαλική εκμετάλλευση.

Εικονομηνύματα
Στο μεταξύ ελεύθερος αφέθηκε ο 48χρονος Βολιώτης που είχε συλληφθεί μετά από έγκληση που είχε καταθέσει σε βάρος του η 34χρονη πρώην φίλη του, για το λόγο ότι τις έστειλε μέσω κινητού τηλεφώνου τρία εικονομηνύματα που περιείχαν ερωτικές συνευρέσεις ανάμεσά τους. Ο συλληφθείς διατηρούσε ερωτικό δεσμό με την 34χρονη τα τελευταία χρόνια, που διεκόπη άδοξα. Όπως προέκυψε, ο ίδιος κατά την διάρκεια των ερωτικών τους συνευρέσεων βιντεοσκοπούσε κρυφά με κάμερα και χωρίς την σύνεση της παθούσας τα όσα συνέβησαν και μάλιστα τα είχε καταγράψει σε βιντεοκασέτα.
Από το υλικό που είχε συγκεντρώσει απέκοψε ορισμένα αποσπάσματα, τα οποία μετέφερε στο κινητό του τηλέφωνο, προκειμένου να τα αποστείλει στην 34χρονη
Η 34χρονη απέσυρε την έγκληση σε βάρος του πρώην φίλου της με αποτέλεσμα να μην προχωρήσει η ποινική διαδικασία, καθώς επρόκειτο για αδικήματα που διώκονται κατ’ έγκληση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου