ΤΟΠΙΚΑ

Εκρυβαν την ηρωίνη… στα απόκρυφά τους

εκρυβαν-την-ηρωίνη-στα-απόκρυφά-τους-851206

Στα γεννητικά τους όργανα δύο γυναίκες από τη Νέα Ιωνία είχαν κρύψει 200 δόσεις ηρωίνης, όμως οι αστυνομικοί μπόρεσαν να τις εντοπίσουν μετά από σωματική έρευνα(!)
Ειδικότερα αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, αξιοποιώντας πληροφορίες, για κατοχή ναρκωτικών από τις δύο γυναίκες ηλικίας 25 και 26 ετών αντίστοιχα τις εντόπισαν να κινούνται με το αυτοκίνητο της πρώτης, στο οποίο επέβαινε και ένας 25χρονος από το Βόλο. Αφού έκαναν σήμα για έλεγχο, άρχισαν να ψάχνουν το αυτοκίνητο, στο οποίο δεν βρέθηκε τίποτα. Στην σωματική έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε στα απόκρυφα σημεία των δύο γυναικών ποσότητα ηρωίνης βάρους 13,6 γραμμαρίων, που αντιστοιχεί σε 200 περίπου δόσεις.
Τα τρία άτομα συνελήφθησαν, ενώ η ποσότητα ηρωίνης κατασχέθηκε, όπως και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες χθες οδηγήθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα Υπηρεσίας, ο οποίος άσκησε σε βάρος του δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για αγορά, κατοχή, πώληση, μεταφορά και χρήση ναρκωτικών ουσιών και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στην Ανακρίτρια Βόλου. Οι συλληφθέντες ζήτησαν και πήραν αναβολή για να απολογηθούν αύριο.

Ενάμιση
κιλό χασίς
Στο μεταξύ, σήμερα θα απολογηθούν στην Ανακρίτρια Βόλου τα δύο άτομα ηλικίας 47 και 28 ετών, τα οποία συνελήφθησαν προχθές μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα, μετά από καταδίωξη των αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας.
Οι αστυνομικοί προχθές το βράδυ, συνέλαβαν έναν 47χρονο και έναν 28χρονο, που επέβαιναν σε αυτοκίνητο που ανήκε στην μητέρα του δευτέρου δράστη, καθώς κατείχαν ναρκωτικά. Σε έλεγχο που ακολούθησε
στο επιβατικό αυτοκίνητο που επέβαιναν και οδηγούσε ο 47χρονος βρέθηκε μία ποσότητας χασίς βάρους 94 γραμμαρίων. Στη συνέχεια ο 47χρονος παρέδωσε στους αστυνομικούς τρεις ακόμη ποσότητες χασίς συνολικού βάρους 1,5 κιλού, που είχε κρύψει στο σπίτι του.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου