ΤΟΠΙΚΑ

Παρά θιν αλός

παρά-θιν-αλός-851206

Σπρώχνουν τον Καραμανλή μπροστά στις κυβερνητικές εξορμήσεις στην ύπαιθρο.

Υπερυψωμένοι δρόμοι από τη μια, ανισόπεδοι κόμβοι εντός πόλεως από την άλλη, αυτόματα συστήματα ρύθμισης της κυκλοφορίας και δορυφορικές εντολές διευθέτησης των ροών ως συμπλήρωμα, τελικά σκέτο Τόκιο θα γίνουμε.
Με τον Περιφερειακό να αγκαλιάζει όλη αυτή την πανδαισία μεταμοντέρνων αυτοματισμών. (Εκτός κι αν βρέχει, έ;).

Απ’ ευθείας ανάθεση σημαίνει ότι δίνουμε το έργο όπου θέλουμε. Λέτε να δούμε κανένα γνωστό από το παρελθόν όνομα και να τρέχουμε;

Μετά το χθεσινό αδιέξοδο των επαφών στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, μάλλον το Σαββατοκύριακο θα κινηθούν προς Αλμυρό και Βελεστίνο αντίστοιχα, Ζέττα και Σούρλας. Για να ζεστάνουν τις μηχανές των τρακτέρ τους, σύμφωνα με παλαιότερες δηλώσεις τους για τις αγροτικές κινητοποιήσεις.

Για να πήγε και ο Αλεξόπουλος στη γαλάζια σύναξη που οργάνωσε ο Αρέθας, μάλλον θα του είχαν πει ότι μαζεύονται για «τσικνιστό» κοντοσούβλι με…διευρυμένη παρέα.

Τώρα γιατί ο Κοντορίζος, από την άλλη, χαμογελάει όταν ακούει ότι μπορεί να είναι ο Κυρ. Μήτρου επικεφαλής της νεοδημοκρατικής παράταξης για την ΤΕΔΚ, θα σας γελάσω και δεν το χω πρόθεση. Μπορεί να σκέφτεται το Μαρκάκη…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου